Herkese Merhaba,
Bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk çalışmasına destek olmaya, kurmaya yönetmeye çalıştım ve hayat felsefem "Gülsün Diye Çocuklar" oldu hep, çabalarım, girişimlerim ve işim hep çocukların gülümsemesi için...
Burada ticaret yapıldığı gibi, güzel destek kampanyaları da yapılıyor ancak ben biraz farklı bir yapı sunmak istiyorum,
Şu konu üzerinde detayları belirtilen site üzerinde verdiğiniz reklamların tüm gelirlerini Aydın'da bir köy okulunun Fen ve Matematik Sınıflarının donanması için kullanılacak, her reklamınız satın aldığınız kadar hediye edilecektir, Yalnızca 12Aylık alımlarda 50% indirim yapılacaktır.
https://www.r10.net/1065497035-post1.html
Örneğin; 3 Aylık satın aldınız 6 yayınlanacak,
12 Aylık satın alırsanız bedelin 50%'sini ödeyeceksiniz...
Ödeme nasıl olacak sorusunu duyar gibiyim? 1.Yol/İhtiyaç; Ortaokul seviyesinde kitaplara ihtiyaç var, bu kitaplar D&R gibi online mağazalardan satın alarak olabilir, yani siz direk okula göndereceksiniz,
2.Yol/İhtiyaç; Yine D&R online mağaza da 4M markasının
Deney Setleri satılıyor, tamamı yaklaşık 1000TL ediyor, bunları satın alıp gönderebilirsiniz,
3.Yol/İhtiyaç; Bir projeksiyon cihazına ihtiyacı var öğretmenimizin, kullanılabilecek bir cihaz gönderebilirsiniz,
4.Yol/İhtiyaç; Ödemeyi bana yaparsınız, daha sonra okul öğretmenini arayıp kontrol edebilirsiniz...
5.Yol/İhtiyaç; Siz bir öneri sunabilirsiniz, bu alanda elinizde çokca kaynak vardır onları sunabilirsiniz ancak lütfen bu genç arkadaşların ortaokul öğrencisi olduğunu ÖSS/LYS kitaplarından zşyade öğrenmeye ve okumaya ihtiyaç duyduğunu UNUTMAYINIZ!
Konuya amacı dışı yorumlar yapmamanızı,
Konu dışı yorum/öneri ve görüşlerinizi özel mesajla konuyla ilintileyerek belirtmenizi ehemmiyetle rica ederim,
Sevgi ve Saygılarımla