Her güncellemede aynı konular sahiden bende bıktım usandım. Arkadaş güncellemede olumluda etkilenebilirsin olumsuz da oluyor yani olmuyor değil. Hepimizin kendince hataları da elbette oluyor. Ama sen akıllısın sen salaksın diye ithafta bulunmayı yanlış buluyorum. Koskoca Google mühendisleri, en zeki insanlar bla bla.. şişiriyorsunuz da şişiriyorsunuz. Arkadaş bunlar hata yapamazlar mı? 2003 ten beri Google'i her gün kullanıyorum. Şimdi çıkardığı kadar saçma sonuçları hiç karşıma çıkarmamıştı.
Arıyorum bulamıyorum arkadaş bunun webmasterlik ile alakası yok. Aradığıma ulaşamıyorum. Buna benzer bir sürü örneği daha önce paylaştık. Gmail kaydol kelimesinde Google kendini 1. sırada çıkaramamıştı. Daha önce bunla ilgili bir yazı açmıştım adam hemen kaydol TDK'da yok demişti. Abi TDK'da olmasın. Twitter, windows live, facebook, gmail dahil her yerde kayıt ol değil kaydol diye geçer. İnsanlar en çok kaydol diye aratıyorlar. Sen tutup en çok aranan ve en çok gidilmek istenen sonucu 1. sırada çıkaramıyorsan senin algoritmanda bir cacıklık vardır.
Güncellemelerde olumlu etkilenip hiti yükselen arkadaşlar başlar siz hatalısınız siz şöylesiniz siz böylesiniz diye. Tamam benim sitem dandik arkadaş o zaman daha iyisini çıkar karşıma. Neden aradığımı bulamıyorum?
Şimdi afedersiniz bir tane kendini bilmez çıkar sen aramasını bilmiyorsun der. Ona da yav he he deyip geçiyorum.