Hocam şöyle söyleyeyim o tampon biraz uzun üzeri jelle kaplı normalde burnunuz hava almıyor ama bende çözemedim sanırım ağızdan genizden gelen havayla kurumuş üst kısımları.(Üst kısımları dediğim elinizle vs. erişemeyeceğiniz sinüs boşlukları diyebiliriz mesela) O üst kısımların olduğu yerde de sinirler yoğun.Haliyle tampon yapışıyor kuruyunca çekerken sinirlere yakın olduğu için fazla hissediyorsunuz.Ama o anlık acı ve akabindeki 10 dakikalık yanma hissine kesinlikle değer.Benim olayı size tamamen anlatayım hem eğlenmiş oluruz biraz
Normalde tamponlarım bugün alınacaktı.Cuma sabahı oldum ameliyatı.Doktorum dün sabah aradı müsaitsen ben hastaneye yakınım gel senin tamponlarını alalım rahatla biraz dedi.(Sabah 8.30 suları falan) Bende saat 7'de kalkıp kahvaltımı yapmış ilaçlarımı almıştım ağrı kesicimi falan dedim nasıl olsa ilaçları içtik hani çok hissetmeyiz.O tamponlar çok rahatsız ediyor çünkü.Neyse oturduk acil müşahede odasında doktorda spor yapıyormuş üzerinde eşofmanlar falan Dedi hadi bakalım rahatlıyorsun.Hehe falan dedim tabi istemsiz bi sevinç var kurtulacağız sonuçta.Eliyle bi baktı şöyle (zaten görmüş ne tarafın sıkıntı yaratacağını çakal ) sağ tarafta pensle tuttu tamponu bir çekti hocam size yemin ederim beynimin sağ üst lobu tamponun arkasından aktı zannettim.Anında o taraftaki gözden istemsiz bir yaş boşalması off çok acıdı falan dedim acıyacak tabi yapışmış dedi.Elime bez verdi burnuma tutuyorum dedi 2 dakika tut biraz acısı geçsin sonra diğer tarafı alalım.Ben dedim ki bu zaten 2 dakikaya geçmeyecek korkanın çocuğu olmazmış çekin gelsin dedim.Emin misin falan dedi dedim hocam eminim siz çekin gelsin ne kadar daha acıyabilir ki dedim.Hocam yine tuttu yavaşça çekti 1-2 saniyeliğine diğer tarafın acısını unuttum sonra çektiği taraf başladı falan filan derken benim gözler bi karardı yatağa uzandım en son ayaklarımı havaya kaldırmışlardı.Beynime kan gitmesi lazımmış tansiyonum düşmüş Ama değdi mi? Kesinlikle değdi orada çektiğim 10 dakikalık acı şuan burnumda dikişler olmasına rağmen istediğimi yiyip içebiliyor rahatca duşumu vs. alabiliyorum.Ve burnumun içi daha kabuk dolu olmasına rağmen eskisinden kat kat daha iyi nefes alıyorum.
Uzun tuttum biraz ama kesinlikle benim gibi yürek yemişlik yapmayın.Doktorunuzun talimatlarına uyun.Bizdeki bedevi şansı muhtemelen sizinkiler tek seferde acısız ağrısız gelir
Saygılarımla.