Tasarım, kalite her şey mükemmel. Zaten son dönemin popüler sitesi olarak kulaktan kulağa dolaşıyordu. Sakıncası yoksa benim de bir tavsiyem olacak;
Çok emek harcıyorsunuz, çok kaliteli bir tasarım, çok güzel filmler ekliyorsunuz. Ancak site ne yazık ki ölü doğmuş kanısındayım. Ya da beklenilen yere gelemeyecek bence. Çünkü sitenin ismi diziteam.com ancak sitede 11 dizi var, yüzlerce film var. Dizi izleyeceksem dizi-mag'a uğrarım, sizin sitenizi film için tercih ederim ama ben bildiğim için gelirim. Bilmeyen biri diziteam ismini gördüğünde film sitesi beklediğinden soğur kanısındayım.
Keşke dizifilm gibi bir domain kullansaydınız. Ya da sadece film veya sadece dizi tercih etseydiniz.
Biraz çok konuştum, çok yerdim gibi görünebilir, ama sakın öyle algılamayın. Siteyi gerçekten beğendim ve içimizden bir dizi-mag, ddizi, filmizlesene çıkacağı ümidim var. Site de daha da otoriter olmadan söylediğim konularda düşünmenizi tavsiye ederim. Başarılarınız daim olsun.
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler hocam bu tarz çok şey söyleyen oluyor ''film sitesi için kötü bir ad filan tarzı'' fakat bu siteyi oluşturduğumuzda sadece dizi üzerine düşünüyorduk sonra film de olsun derken dizi gitti film kaldı gibi bir şey oldu.Şuan her ne kadar sitede dizi olmasa da ilerleyen dönemlerde dizi de olacak önümüzde dizi-mag gibi zorlu bir rakip olsa da(İçerik bakımından) tek parça bu kalitede dizi izleyebileceğiniz hiç bir site yok açıkçası.Dizi takvimini oluşturmaya çalışıyoruz bir yandan bizde arşiv düşüncesi var işin açıkçası bir dizinin 9 sezonu varsa son sezondan takip etmektense tüm sezonu atmak istiyoruz.Zor olacak güç olacak ama sonunda olacak gibi
Flash player düzenleme gibi bir çalışmamız var şuan Türkçe ses dosyalarını yükleyip isteyen Türkçe isteyen altyazılı izleyebilecek filmleri.Bunu da ek olarak belirteyim
Son sözlerimi bunların hepsi diğer işlerin yoğunluğundan kaynaklanıyor.Yoksa şimdiye çok güzel bir site ile karşınızda olabilirdik bu yüzden sizlerden biraz zaman bekliyoruz bizi takipte kalın.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:03:47 -->-> Daha önceki mesaj 16:00:51 --
Site gayet güzel ama Türkçe dublaj kısmına biraz ağırlık vermenizi öneririm. Alt yazıları okumayı herkes sevmez
Türkçe dil seçeneği için uğraşıyoruz hocam player sorununu çözersek tüm filmlere alternatif olarak ekleyeceğiz.Teşekkürler
Hocam merakımı mazur görün basizle teması değil demişsinizde css ve temanın adına kadar basizle yazıyor.
Bu arada çok kaliteli site
Adama bunun gibi bir tema yap dedik hocam ne var ne yok kopyalamış.

Teşekkürler.