Tasarım, kalite her şey mükemmel. Zaten son dönemin popüler sitesi olarak kulaktan kulağa dolaşıyordu. Sakıncası yoksa benim de bir tavsiyem olacak;

Çok emek harcıyorsunuz, çok kaliteli bir tasarım, çok güzel filmler ekliyorsunuz. Ancak site ne yazık ki ölü doğmuş kanısındayım. Ya da beklenilen yere gelemeyecek bence. Çünkü sitenin ismi diziteam.com ancak sitede 11 dizi var, yüzlerce film var. Dizi izleyeceksem dizi-mag'a uğrarım, sizin sitenizi film için tercih ederim ama ben bildiğim için gelirim. Bilmeyen biri diziteam ismini gördüğünde film sitesi beklediğinden soğur kanısındayım.

Keşke dizifilm gibi bir domain kullansaydınız. Ya da sadece film veya sadece dizi tercih etseydiniz.

Biraz çok konuştum, çok yerdim gibi görünebilir, ama sakın öyle algılamayın. Siteyi gerçekten beğendim ve içimizden bir dizi-mag, ddizi, filmizlesene çıkacağı ümidim var. Site de daha da otoriter olmadan söylediğim konularda düşünmenizi tavsiye ederim. Son olarak; DiziTeaM gibi 2005 msn kültüründen gelme küçük büyük harf kombinasyonlarından uzak durmanızı öneririm. Başarılarınız daim olsun.