osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o zaman aramayı öğretmekle başlamak gerekiyor. google chrome spy mode :

http://prntscr.com/1x83bm

http://prntscr.com/1x83gl

not 1 : facebook hesabım 3 yıldır askıda.
not 2 : asla oyun oynamam
not 3 : kullanmadığım 2 browserda da durum aynı.
not 4 : google'culuğu bırakın, mükemmeli falan yakalamaya çalışmıyor, patronun kendisi olduğunu istediği gibi saçmalayabileceğini gösteriyor.


KARACANET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı kelimeleri ben arattım. hiç oyun sitesi falan gelmiyor sonuçlarda.
google artık insanlara ilgi alanlarına ve daha önce yaptığı aratmalara göre sonuç gösteriyor, bu yüzden de google ı ben suçlamıyorum. gerçek sonuçları görmek için yapılması gerekenler belli. google cachelerini temizle bir daha arama yap.
o arkadaş söylediğinde aramada 1.sayfa da oyun sitesi çıkıyordu, sadece sonradan sıralama yine değişti ve 2. sayfada.

Kim bu güncellemeyi savunuyorsa bende birşey diyemiyorum. Bir sitenin arama sonuçlarında bir sayfada 3-4-5 sonucu çıkıyorsa , face sayfaları ilk sayfalar da çıkıyorsa bunlar hatadır. Bu adamlar zekiler evet bu işleri yapmak da kolay değil ama bu kadar geniş bir bilgi kümesi üzerinde yaptığın algoritmanın tümüyle başarı göstermesi beklenemez. Keza exception(istisnai) durumları algoritmaya eklemek gerekiyor. Örnek atıyorum benzer sonuçları çıkarma arkadaş related post denen birşey var bırak kullanıcı onu sitede (diğer sonuçları) görsün sanane yada face sayfalarını atıyorum ilk 5 sayfadan sonra sıralama değerlendirmesine son olarak algoritmaya ekle,kafadan sıralamaya tabi tutma. Tabi bunlar bahsettiğimiz güncellemenin kararlı olmayan geçici sonuçları olabilir, umarım öyledir.