Gmail üye ol, gmail kayıt ol diye arama yapınca sonuçlar normal çıkıyor. Sizin dediğiniz saçmalamayla alakalı birşey değil. Ki TDK'da kaydol diye bir kelime yok. (Bende bulamamış olabilirim

) Siz bostan diye aratıp neden sonuçlarda ilk sırada karpuz.com çıkmıyor diyorsunuz.
Verdiğiniz örneği detaylı anlatmasanız ve birisine konservatuar yasakları nedir diye sorsanız emin ol seni anlamayacaktır. Konservatuar yasakları deyince birinin dizide tiyatroda oynayabileceğini öğrenmek çok garip doğrusu.
Doğru arama yöntemi, tiyatroda dizide oynamak için gerekenler, şartlar vs gibi aramalar değil midir ?
Neden anlamaMAkta ısrar ediyorsunuz hocam? Ben Google'a 'Konservatuvar yasakları' yazıp, ok sen dizide oynayabilirsin gibi bir sonuç beklemedim ki zaten, beklediğim şey genel olarak konservatuvar öğrencilerine uygulanan yasaklar. Bu şekilde arayabilir miydim? Evet. Ama anlatmak istediğim ikidir tekrar ediyorum; Eski google bana bunu getirirdi, şimdi illaki harfiyen doğru arama yapmam gerekiyor, ben olaya webmaster değil kullanıcı olarak bakıyorum ve bundan memnun değilim, bu kadar basit.
- Ayrıca bu yalnızca 1 örnek, dediğim gibi meraklı bir insanım, bir yerde bir şey duysam anında araştırmaya başlarım, artık araştırdığım konularda doğru bilgilere ulaşamıyorum, en azından ilk sayfada.