Sayfa görüntüleme sayısı: 65.544
Tıklamalar: 47
Sayfa TO : 0,07%
TBM: 1,96 TL
Sayfa BGBG: 1,40 TL
Tahmini kazançlar: 91,89 TL
Sana özel bir durum yok burada bizdede aynı sıkıntılar var hocam 
Yav arkadaşlar yeter artık adsense tbmleri düşürmüş o olmuş bu olmuş arkadaşım ben kategorimdeki 1 adam en az tık başı 2 tl ile 24 tl arası değişiyor ? senin güncel bloğun varsa tabikide çöp reklamlar çıkar alırsın 0.01 ve 0.05 arası oturursun aşağıya adsense ne yapsın buna ? yap adam akıllı içerik yabancı kur bişey yap yerleşimlerini değiştir farkı anlarsın sende
Ve en önemlisi TBM Mİ O NU BUNU KAZANCINI ADSENSE DEĞİL SEN BELİRLİYORSUN KATEGORİNLE İÇERİĞİNLE HERŞEYİNLE SONRA TL YE GEÇTİK KAZANÇ DÜŞTÜ NE DÜŞTÜ OLUM OLDUĞU GİBİ DURUYOR İŞTE HERŞEY AKSİNE DAHA KARLI OLDU BİZİM İÇİN
(BU YAZDIKLARIM KONU SAHİBİNE ÖZEL DEĞİL BU TARZ KONULAR AÇAN HERKESE)
güncel blogmu okumadan yorum yazmada son noktasınız tbr. ediyorum. Ayrıca sana dolara geçmeden önceki tbmeleri ve geçtikten sonrakileri istersen ö.m olarak atayım.
Sitemde reklam vermek isteyen birçok kişi ile görüşüyorum şu sıralar üstelik kendilerinin söylediği rakamlar tıklama başı 50 kuruşl ile 1 tl verdiklerine yönelik benim aldığımın 10 kuruş olması komik değilmi.
Lütfen kendi kazancı düşmemiş arkadaşlar googlenin sahibi gibi davrnamasın google babasının hayrına tlye çevirmedi panelleri. Bu gün size ters tepmeyen bu durum için yarın konu açtığınızda buradaki yorumunuzu eklemeyi unutmayın.
Ayrıca Öncelikli olarak ne yazılmış okuma zahmetine girin başlıkta yazana bot gibi cevap vermeyin.