Bana kartı teslim etmek için İstanbul'dan Sivas'a personel göndermişlerdi ve gönderdikleri personelleri oldukça ilgili birisi idi banka dışındaki konularda da muhabbetimiz olmuş ve ne sorarsam cevaplamıştı

.
EnPara.com'u ben daha çok EFT ,Kredi kartı borcu ödeme v.b. işlemlerde kullanıyorum. ( Tüm kredi kartlarına ücretsiz borcunuzu ödeyebiliyorsunuz enpara.com hesabınızdan.Ansızın merkez ile bağlantısı yok,ATM geçici servis dışı v.b. uyarıları veren ATM'ler ile uğraşmadan... )
Masrafsız olması (herhangi bir hesap işletim ücreti ve/veya kart ücreti,aylık aidat,yıllık aidat v.b. isimlerde işlem ücreti almamaları açısından oldukça güzel bir kart

...
Faiz maiz olayı da var;ama kullanmıyorum ilgilenenler açar bakar araştırır veya sorar öğrenir kullanabilir.
Herhangi bir şubesinin olmaması (merkezi dışında) sadece internet ve telefon üzerinden tüm işlemlerinizi halledebiliyor olmanız oldukça tutulur bir noktası;çünkü bankaların şubeleri tıklım tıklım dolu enpara.com'da şube yok beklemek yok. Telefon bankacılığında dahi 1 dk geçmeden kolay menüden hızlı bir şekilde müşteri temsilcisine bağlanabiliyorsunuz.
Diyeceklerim bu kadar Şimdilik !.