O değil de bir sorum olacak, cevabını alabilirsem çok mutlu olurum. Tarafsız soruyorum.
Diyorlar ya Fenerbahçe bilmem kaç maç şike yapmış. Yahu bu şikeleri kiminle yapmış? Kendi kendine mi yapmış şikeyi? Normalde bu olaylarla ilgilenmem, cahilliğime verin merak ettim.
ayni soruyu bende sordum ve mantikli cevabi sudur
Fenerbahce ve Besiktas avrupa liglerinde oynadigi icin onlara bu sekilde cezayi Uefa verdi. Geride kalan Sivas Eskisehir gibi takimlara gerekli cezayi yasalarini ve kurallarini goz onune alarak TFF vermesi gerekiyor. Fakat TFF uc maymunu oynamaya devam ediyor. Kaldiki kisisel olarak bu islere karismis kisiler ceza aldi (bulent uygun ibrahim akin gibi kisiler). Eger sen aziz yildirima bulent uyguna bir sekilde cezalar veriyorsan kluplerine de ceza vermelisin. acikcasi belki futbolcunun yaptigi takima mal edilemez ama baskan ve teknik direktorun yada her hangi bir yoneticinin yaptigi o klup icindir (eksioglu fenerbahce de ne yapilirsa yapilsin baskandan habersiz yapilamaz dedi ve ayni eksioglunun sike yuzunden ceza aldigini biliyoruz fakat TFF gormuyor)
iste bu nedenlerden dolayidir zaten bu protesto yuruyusu. adeleti saglayamayan basiretsiz yoneticilere.