Aldım okudum ve benim bildiklerim yazanlardan daha ileri seviyedeydi, açıkcası gülmek bile gereksizdi.
R1o da ebook kitap yaygaralarına hiç mi hiç aldanmayın, 200 lira verdim bir altın bilgi diye satılan ebook aldım youtube için.
İçerik neydi hiçbirşeydi, videoları indir video programlarıyla üzerinde oyna sonra geri yükle.
Yahu bırakın arkadaş yemeyin milleti, kimse altın kuralı anlatmıyor. BENCİLLİK hat safhada.
Bir video bir günde nasıl oluyor da 1 M izlenme alıyor. Bana bunu anlat ben sana 5k ödeyeyim kardeşim.
SAKIN siz siz olun kitap mitap para vermeyin. Kendiniz öğrenin.
1M izlenmiş hernagi bir videonun linki'ni "/watch?v=fY2rox4z5ro"
arattır google'da ve bak hocam kaç tane otorite sitede yayınlanmış videolar,
Yayınlandıkları yerde aldıkları yorumları izlenimlere bak. Adamlar bu işi ciddi ciddi yapıyorlar ve ya yayınlattıkları sitelere para veriyorlar, yada o sitelerin sahipleri vs.. vs..
Herhangi bir vine video'su durup duruken 1m izlenme almaz. orjinal olsun veya olmasın. Ironik olan kısmı video'yu ilk yayınlıyana bak daha reklam eklememiş

ama öte tarafdan video'yu C/P (veya editleyen) herif 5m izlenmiş
Ama çogunlukla videolar'ın arkasında iyi bir network var (sosyal imleme, forum post vs.. vs.. değil) ciddi ciddi sağlam video sitelerinde, çok iy FB sayfalarında, komedi içerikli sitelerde filan paylaşmış adamlar.
Sonrasında tabi yorum, vs.. vs.. yapıyorlardır bunlara.
5K'mı alabilirmiyim
şuan youtube-adsense üzerinden para kazanıyorum.bu konuda yanlış hatırlamıyorsam türkce ebook almadım ama başka konularda almıştım.fakat daha öncede belirtmiştim bunu,onların bana bi faydası olmadı.ama youtube konusunda yabancı kaynakları araştırmaya,ücretli/ücretsiz egitim setleri almaya meraklıyım.
Tavsiye edecegin bir servis veya yazılım varmı