Rekabetin oldugu yerde illaki sürekli değişme olucaktır.Değişmiyorsa orda rekabetsiz kelimede site açan bana bir şey olmuyor diye seviniyor

Hep paylaşalım felan diyoruz ama kimse birşey paylaşmıyor.Cünkü zaten paylaşıcak bir şey yok kimsenin bir şey bildiğide yok.
Burda ilk sıraya getiren bir yöntemi anlatsan adamlar yorum yapar.Google mühendisleri bunu yermi

Google mühendisleri genel algoritmayı üretir bariz şeylere önlem alır.Senin sitende yeni uygulayacağın bir yolu google önlem alamaz hemen.Şikayet durumunda incelenip anlaşılırsa belki ceza kesilir.
Hem google ı kandıramayız diyen,hemde burda yöntem arıyan çok adam var.Link alıyorsun kandırıyorsun zaten.Çok değil 3-4 sene önce adamlar spam sitelerle milyon dolarlar yürüttü.Sen hala kandıramazsından bahsediyorsun.Nerdeydi o zaman google ın zeki mühendisleri

Adamlar bir iki kopya site değil 2bim 3 bin tane açtı. köşe oldular...
Sana söylemiyorum konu sahibi bu sözleri bu arada.Belki hala google ın çok iyi oldugunu düşünen arkadaşlar vardır fikirleri değişir bir şeyler denerler.R10 da boş tembel adam sürüsüne döndü elbette para kazanan bir kısım var ama çogu bildiğin işsiz modda takılıyor.10-20 kişi bir araya gelelim bir şey yapalım diyen yok.Yapılacak çok işte var aslında neyse gene kızdım gece gece