arthur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yorumlara baksana hemen trabzonlular savunma için gelmişler.







Ülkenin federasyon binasını basmışlar, bayrağını indirmişler. Dahası oradaki TÜRK BAYRAĞI nerede? Ben o direklerde asılı olan bayrağımızı göremiyorum.

Hemen her olayı magazin malzemesi yapıyorsunuz. Tutturmuşsunuz bir zenci olayı, o olaylar ancak Premier Lig'de olur bizde ırkçılık yoktur. "Fenere 61 parmak" yazılı bir atkı var, sizin taraftarlarınızın yaptığı terbiyesizlikten başka birşey değildir. Sizin taraftarlarınızın namus anlayışınız buysa yazıklar olsun. Eminim içinizde temiz(!) taraftar da vardır ama içinize karışmış bu canavarları derhal temizlemeniz lazım.

Kupa kupa diyorsunuz o kupa metal parçasından başka birşey değildir, ki Aziz gittikten sonra yeni yönetimin kupayı federasyona iade edeceğini düşünüyorum LANETLİ KUPADAN HAYIR GELMEZ! Biz kendimizi biliyoruz ama bu işi de kan davasına çevirmek yanlış.







Turk bayragi olmasi gerektigi yerde. polis otolari da olmasi gerektigi sekilde. Lanetli degil anamizin ak sutu gibi helal o kupa bize. siz o mantikda devam edin. yanlis yapilmis birsey varsa tas atmak gibi vs vs bunu kinarim ama geri kalanin icinde art niyet arayanin niyetini temizlesini oneririm.


Trt Turk bayragi kaldirildi taslarla buyuk olaylar cikti seklinde yaptiklari haberi defalarca ozur dileyerek aciklama yapti. biraz daha takip edip oyle elstirin.