Valla bende düşen hiçbir sitede en ufak düzelme yok
Google'ın belli bir ölçüsü yok ki "şu gruptaki siteler güncellemeden çıktı" diyebilelim. Beklemek ve işleri eskisi gibi idame etmek tek silahımız
öncelikle hayırlı olsun ama şöyle bir durum var düzeldikten ne kadar daha sonra aynı ölçüde devam edecek kelimelerdeki sıralamalar ne yönde onları analiz ettinizmi ?
Teşekkür ederim. Kelime analizlerinde aynen eskisi gibi düzelmelerin olduğunu gördüm. Bu kelimelerde çok uzun süredir aynı sıralamalardaydım. Bazılarında sitem daha da yükselmiş bazılarında ise tamamen kalkmış (özellikle DMCA uyarısı alan sayfalarım). Yani eğer bir güncelleme daha benim siteye dank etmezse bu haliyle bayağı bi gider inşallah.
Aynısı da benim siteden yazdıklarınız tamamen doğru ve aynısını da ben yaşadım.Hitim ağustos ayında 4000'den 1000lere kadar düştü baya üzüldüm.Kelimemde ilk sayfadan düştüm(baya iddaalı bir kelime tek başına günde 70-80 kişi getiriyor) benim yerime dandik bir blogspot site geçmiş,adam pr5 bir yabancı sitenin bile üstünde çıkarak 1.liği almış.Adam sitesine haftada 1-2 yazı giriyor,ben de günde 2 yazı giriyorum.
Ben ağustos ayında bir süre siteyi sallamamaya başladım.Sonra google'da adalet yoksa en azından Allah var,o bir şekilde beni kurtarır mantığına girerek tekrar siteyle ilgilenmeye başladım.
Geçen hafta 2800'ü gördüm,bugünde 2850 oldu.Evet belki 4000lik günler kadar iyi değil ama ben şunları öğrenmiş oldum
-Link çıkışını arttırma
-Siteyi reklam çöplüğüne çevirme
-Siteyi tanıtım yazısıyla doldurma
hitim 4000'ken sitemden ayda 1500 tl'ye yakın para aldım ancak ben siteme zarar verdim.Şimdi isterse 10k olsun asla o zaman yaptığım hatayı yapmayacağım.
Dipnot: 4000 olmadan önce de bir algoritmada çakılarak 2000'den 700'e kadar düşmüştüm.Kısaca bu demek oluyor ki,öldürmeyen şey güçlendirir.
Ayrıca yandex süper diye zırıldayanlara kayıyor gibi olmuştum ama bir kez daha gördüm ki Google adaletli!
Şu an dandik site 2. sayfaya kadar geriledi ben de bazen 2 ve bazen 1. sıradayım,o pr5 siteyle beraber.
Hocam sizin durum çok daha karışıkmış. Ama Google eninde sonunda hakettiğimiz değeri geri veriyor. Ben bunu gördüm. 2013 Şubat ayından beri sitemi işletiyorum. Herşey bilindik şekilde ilerliyor. Tek anormallik hitlerin yükselmesinde ve düşmesinde oldu. Benim site 1 günde aniden hit patlaması yaşadı, 1 günde de aniden düştü. Şuan ise toparlamış durumda.
Yandex hikaye... Ben sitemi Yanex'e de kayıt ettirmiştim. Oradan gelen hit %1, Google'dan gelen hit %95. Fark budur. Google sitelerle daha fazla ilgileniyor. Yandex'in site haritasını görmesi bile günler bazen haftalar alıyor...