Nasıl ki filmin en güzel yerinde reklamların girmesine sinirleniyorsanız, bilgiyi bulmak amacıyla bir websitesine girdiğimde sadece başlık ve etiket denilen şeyleri görmeye sinirleniyorum. Zamanımızı öldürüyor. ''Geçen gün yolda yürüyorum, şunu gördüm, çarptı ettim..'' gibi yazılar yazsa en azından neyse. Dün sabaha kadar 12 punto büyüklüğünde yazılacak bir yazı ile 2 satır oluşacak bir bilgiyi aramak için uğraştım.

Ama yine de benim düşünceme göre google, hiçbir zaman bir üniversite kütüphanesi gibi olamayacak, her ne kadar bunun için çalışsa da. Çünkü birkaç zeki adam çıkıyor ve google'ın matematiğini çözerek arka kapıdan giriş yapıyor. Sonra google tekrar bunu önlemeye çalışıyor. Bu bir kısır döngü olacak google batmadıkça

Ekleme: Bu arada web sitesi işleriyle uğraşmıyorum çalışmalarımı yayınlamak haricinde. Seo'nun ne olduğunu eminim benden daha iyi bilirsiniz. Bu dışarıdan bir gözlem sadece. Ama sanırım artık bu ''kanka bana bir kopya versen ya bende sana 4. sorunun cevabını söylerim'' gibi birşeye dönüşmüş