syf01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben reklam kazancını etkilemez demedim. Konu sahibinin verdiği hatalar etkilemez dedim. İyice okursanız anlarsınız. Şimdi sizin hatalarınız resimleri tarayamaması. Sizler resimlerin üstünde reklammı gösteriyorsunuz ki kazancınız düşsün . Adsense botları resimlere göre içerik çıkarmaz ki
Şimdi reklamlar öncelikle
1. Ziyaretçinin çerezlerine göre
2. Çerezler kapalı ise makaleye veya içeriğe göre reklam çıkar
3. Sitenin title, etiket gibi verilere

Bu 3 veriye göre ziyaretçiye gösterilir. Ben bugüne kadar adsense botlarının resimleri tarayıp onlara göre reklam çıkardığını ne okudum nede kurallarda yazıyor.

Maximusfel hocam kırmızı ile belirttim resimlerin üstünde içinde reklam çıkmayacağına göre sizin resimleri okumasının hiç bir anlamı olmayacaktır. Bence sayfa to oranınız bu hatalarla alakalı değil. Eğerki hatalar sayfa, kategori, etiket, içerik okuyamassa sorun vardır ve kazancınız düşücektir.

Alttaki hatalar sizin geliri düşürebilir xxx.com/1930-hairstyles eğer bu sayfada içerik varsa şuanda reklam görünmüyor veya alakalı reklamlar çıkmadığı için geliriniz düşer.

Hocam neden bu kadar uğraş gösterdiniz anlamadım. Zararlı veya değil ben bu 'sorunu' çözmek istiyorum.