Üstad inceledim ama bir dosya indirdim ama çalışmadı.Komut gerekiyor sanırım ama onuda başaramadım.
Farklı bişey olsa gerek burdakiler.
komutları aşağıdadır. Linux kullanıyorsanız youtube-dl linux versiyonunu indirmelisiniz. windows kullanıyorsanız youtube-dl.exe olanı indirip "c:\windows" içine youtube-dl.exe dosyasını atmalsınız daha sorna aşağıdaki komutları çalışıtırsanız kanal yada playlist çekmeye başlayabilirsiniz.
youtube-dl --verbose --ignore-errors --playlist-start=1 -o "C:\videolar\%(title)s.%(ext)s" "buraya url gir"
örnek:
youtube-dl --verbose --ignore-errors --playlist-start=1 -o "C:\videolar\%(title)s.%(ext)s" http://www.youtube.com/user/muyap
ekstar komutlar --playlistten sonra -o dan önce gelen kısma yazabilirsiniz.
En kaliteli şekilde çekmek: --max-quality=FMT
en düşük boyut : --min-filesize 5m ---> 5mb demek boyutu düşürüp yükseltebilirsiniz (bu boyutun altındaki dosyaları çekmez)
en yüksek boyut : --max-filesize 600m ---> 600mb demek boyutu düşürüp yükseltebilirsiniz (bu boyutun üstündeki dosyaları çekmez)
Bu program eğer youtube.com/user/kanaladi şeklindeyse bütün videoları çeker ancak youtube.com/channels/102kdldaok gibi kanal ismi verilmemişse kanaldak sadece 1080 videoyu çekebiliyor.