justic3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş sen baklava yapmak istiyorum diyorsunda mevsim olarak pek uygun bir mevsimde değiliz kasların gözükmemesinin sebebi üstündeki yağ tabakalarıdır bu yüzden onları eritmen lazım yani yağ yakman lazım buda yaz döneminde diyetle beraber olur kışın olmazmı diyeceksin kışında olur fakat yazın daha hızlı yakarsın sporcular için genelde kış dönemi bulk dönemidir bence sende bu kış hacimlen yazın diyet ve kardiyo ile yakıp baklavalarını gösterirsiniz zira cılız bir vücutta baklava çıksa bile çok kötü duruyor

Antreman olarakta şunu öneririm.

http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Hocam haklısınız badiye bu hafta yeniden yazılacağım. Şuan vücudum derli toplu ama alt karında biraz yağlanma var. Spora gideceğim için orda koşu bandında felan yağ yakmak için koşarım. Sanırsam önemli olan beslenme. Beslenme ile ilgili kafamda soru işaretleri var.
Ne yemem gerek. Mesela süt, salata gibi şeyler mi yemem gerek. Mesela sebze pek sevmem ama yararı varmı kaslara. Genelde et türü yerim

evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baklavayı okur okumaz atladım ama arkasında kas yazıyormuş Baklava olsada yisek

Hocam kas geliştirmek çok zahmetli bir iş.2 ay gittim kas geliştirmeye sonra devamı gelmedi hele yukarıda sıkı diyet falan yazmış ya o iş güzelim türk mutfağı varken işlemez diye düşünüyorum
Hocam haklısınızda böyle kaslı felan olunca en azından havan oluyor. Göbekle gezmiyorsun türk mutfağı vazgeçilmez zaten ama şuan zaten yaşımız genç. Gençken çalışalım yaşlanınca zaten çalışamıycaz habire yiycez