bizde kyk yurdunda uzun zamanlar bu işi yaptık oyunların setupunu al başka bir kafeden aldığın hazır kurulumların regedit bilgileri olacaktır bunları eksik almış olacaksınız ve hata vermesi elzemdir. regedit dosyaları internette bulabileceksinizdir ancak bir bilgisayarın oynayabilmesi sorun olmayacabilir ancak network üzerinden oynama esnasında eksikleri olabilecektir... ben hard-diski herzaman tek alanda yaptım c d vs ayırmanıza gerek yoktur 1 tane bilgisayara kurduktan sonra onu tüm bilgisayarlara acronis true image ile clonlama ile kopyaladım 1 clonumda 2-3 yıl sorunsuz kullanmışlardı (55 masada sorunsuz kullanıldı ufak tefek güncellemeler yapılmak sartıyla online oyunlarda güncelleme yapılarak hiç bir sorun yaşanmadı) elinizde 10-15 pc varsa tek tek kurabilirsiniz ancak fazla ise tek tek kurmak günlerinizi alacaktır... ben 10-15 pc de bile bunu uygulamam 1inde bir şey unutsanız müşterileriniz isyan edecektir onda var bunda yok herkez o pc oturmak isteyecektir 1 kişi ona otursa 10 kişiyi bekle diyemezsin... ki açacaksanız 10-15 pc ile sakın bu işe girmeyin derim... kafemizdeki su an bütün bilgisayarları topladık (yurtlarda internetin öğrencilere ücretsiz olması nedeni ile ihalemiz 3 yurtta fesh edildi elimizde 45 pc mevcut)