1 paket optimizasyon hizmeti ve keywords anahtar kelime hizmeti alınmıştır.
Güvenilir ve ilgili bir arkadaşımız. Onunla çalışmamın sebebi işinin ustası olduğu içindir.
Detaylı olarak açıklama yaptı, bilgilendirdi. Çok ilgili bir arkadaş. Umarım beklediğimiz gibi bir çalışma olur.
1 adet profesyonel paket hizmeti satın alınmış olup, ödemesi yapılmıştır.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
alper hocam uzunca bir konuşmadan sonra güzel bir çalışma planladık. kendisine konuşma boyunca hep ilgili ve bilgilendirici davranışından dolayı teşekkür ediyor ve başlattığımız çalışmayı da aynı özveriyle bitirmesini umuyorum. çalışma sonuçlarını burda paylaşıcam
Çalışma yapılmak üzere anlaşma sağlandı. Bilgili ve ilgili bir arkadaş olduğunu konuşması belli ediyor. Sonuçlarını ilerleyen dönemde paylaşacağım.
meb oyun ilk sıra için pm alabilir miym?
Arkadaş iyi bir dinleyici çözüm sunan birisi.1 adet profesyonel paket alındı
Seo hizmeti satın aldık çalışmalar başladı arkadaş çok bilgili ve ilgili göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim
Merhaba Yorumlardan Ve İtraderden İşinizi Gayet Başarılı Yaptığınız Anlaşılıyor Paket Detaylarını Ve Fiyatları Öğrenebilirim Tek Site İçin Geçerli Olan Fiyatlar 2 3 4 Site Olunca Değişme Oluyormu Ayrıntılı Bir Pm Lütfen.
nitrojenweb; Hayırlı olsun.
irfan; İlginizden ötürü teşekkürler, hayırlı olsun.
callous; Nezaketinizden ötürü teşekkür. Kondisyonu bozmadan çok daha iyi projelere inşAllah.
blackex1903; Eksik olmayın. Hayırlı olsun.
KARACANET; Detaylı pm gönderdim.
teknonet; Bilmukabele. Hayırlı olsun.
Anatema; Sözünüzde dadik olmanıza binayen teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı olsun.
Dusky; Detaylı pm gönderdim.