benim tüm iyi niyetlerime rağmen, halen firmamız lekelemeye uğraşıyorsun, fox teknolojiyi ticket ile tehtit ediyorsun, biz konuyu kapatalım tatlıya bağlayalım diyoruz sen lafı uzatıyorsun, siten açılmıyorsa fox teknoloji ile iletişime geçmek yerine buraya yazmak ile zaman kaybediyorsun. Fox burda 3 üncü kişi değil hizmeti devir alan firmadır, biz senin bilgilerini tutup Ahmet, Mehmet, Hüseyin farketmez sıradan birine versek tamam diyeceğim.
-siz pratikhosttun veya bizim sözleşmemizde hesapların devir edilmeyeceği hakkında bir madde gördünüzmü?
-bana paramı ödediniz veya pratikhost al şu müşterilere bak teknik destek ver die cebime 5 kuruş paramı koydu, kapanan bir firmanın
müşterileri mağdur olmasın die
adamlık yaptık
eşşeklik etmişiz meğer, şimdide eşşekliğime devam ediyor, hem mddata whmcs de hemde fox whmcs de ticket cevaplıyorum.
-herşeyi kenara bıraktım, hizmet sözleşmemizin 1.8 maddesine göre size hizmet vermek istemiyorum zorlamı? ödemenizi kime yaptıysanız gidin ondan tahsil edin ücretinizi.
**Geçenler sevgili bir kardeşim aynı zamanda müşterim geldi bize küfür etti, ben o küfür olayını anlayış ile karşıladım, sen sinirlenmiş olabilirsin insansındır sinirlenirsin dedim güldük geçtik. Geri iade yapayım dedim yok abi istemem senin adamlığın yeter dedi. Biz insanları avukatla yasal yollarla korkutsak şimdi firmaya hakaret yüzünden dosyası adliyede idi ne gerek var böle bişeye?
tekrar hatırlatıyorum bu bir tethit değil uyarıdır, siz benim firmam hakkında ileri geri konuşacaksınız, insanların gözünde benim firma değerimi düşüreceksiniz bende oturup bekleyeceğim ölemi? bu saatten sonra; kim ne olursa olsun firma adımızı lekelemeye devam ederse hakkımızı yasal yollardan arıyacağım. merak etmeyin siz iş yasal yollarda düştükten sonra sizi bulması gerekenler bulur daha önce tecrübelerimiz sabittir.
avukatınıza iletme sebebi ? müşterilerin bilgilerini 3. bir kişiye paylaşmakmıdır ? açarmısınız + foxteknolojiye şuan taşıma yaptım ancak sitelerim erişime kapalı gözükmekte.
Birde şunu söylemek isterimki telefon kullanmamaktayım. Rahatsız etmesseniz sevinirim .
estahfurullah ben sizi asla küçümsemedim, öle bir şey hissetirdiysem kusura bakmayın, sadece değerli verilerini daha değerli yerlerde saklamanız doğru olur düşüncesindeyim. X müşterim bana gelip projesini anlattığında bizim firmamız sizin isteklerinizi karşılayamaz diyip başka firmaları tavsiye ettiğim çok olmuştur kısaca bunu demek istedim.
Bakın üstad ben polemiğe girmek istemiyorum ama burada sanırım bu cümle bana ithafen yazılmış.
Size şunu söyleyeyim ben değil 50 TL lik resellerle yıllar önce bedavaya açtığım blogspot site üzerinden 6 ayda 22 milyar kazandığımı bilirim.
Öyle 50 TL diyerek ne 50 tl lik satış yapan firmayı nede 50 tl lik reseller alanı küçümsemeye hakkınız yok. Burada kırıcı, sert, yaralayıcı mesajlar yazmıyorsak , polemiğe girmiyorsak sizlere bu kadar cesur mesaj atma hakkı doğurmaz.
Kolay gelsin.