Çok uzun zamandır şirketimiz üzerinden yürüyordu backlink satış konuları. Onu da artık son güncelleme sonrası o da kaldırıldı.
Şimdi güzel diyorsunuz hoş diyorsunuz ama ben sahibi olduğum şirketten de satın alım yapmış olsanız tek tek ilgilenemem ki. Mümkün değildir bu ve anlamsızdır bu söylediğiniz. Ayda ortalama 300'den fazla backlink paketi satan bir şirketten söz ediyoruz.
PM'nizi görmüşümdür ama bana ulaşmanız zaten mantıksız olduğu için okuduktan sonra silmişimdir.
Sitede ticket sistemi var, destek telefonu var, mail var, şirketin teknik destek yetkilisinn skype hesabı var, r10 da ayrıca hesabı var. Siz bizden bile satın almadığınız fakat satın aldığınız site sahibi bizden paket almış diye benim pm'den sizle ilgilenip mesai harcamamı bekliyor bunu doğal olarak yapmadığım için "r10 da hakkımda söylenenler" diye bir üstü kapalı iftira metniyle bana sitem ediyorsunuz.
Gelelim backlinkleri nasıl sildirebileceğinize:
Sitenin sahibi olduğunuzu kanıtlayan bir mail adresiyle (kendi pop3 mail adresinizden) eloxy{dgsbgsk[eloxy.com adresine hangi backlinklerin kaldırılmasını istediğinize dair ve backlinklerin kaldırılmasındaki tek sorumluluğun site sahibi olarak size ait olduğunu tam olarak kabul ettiğinizi bildiren bir mail atmanız gerekmektedir.
Backlinkler en kısa sürede kaldırılacaktır.
Benim sorum şu ;
Web siteme benden önceki sahibinin sizden aldığı tanıtım yazısı paketi nedeniyle doğal olmayan bağlantı manuel spam işlemi yapıldı.Örnek site bağlantılarındaki sitelerin sizin backlink ağınıza ait olduğunu tespit ettim.Size pm atıp size ait olan sitelerdeki tanıtım yazılarını ya da içindeki backlink çıkışlarını kaldırmanızı rica ettim , pmyi görmenize rağmen herhalde backlinkleri kaldırmaya üşendiniz cevap verme gereği bile duymadınız.Bu hoş olmayan yaklaşımınız r10'da hakkınızda söylenenlerin gerçek olduğuna inanmama sebep oldu.Size ait sitelerdeki bu backlinkleri kaldırtmak için ne yapmam gerekiyor ?