Arkadaşlar elimdeki bilgisayardan bıktım ve sağlam bir bilgisayar derdine düştüm.
öncelikle bilgisayarı oyun için kullanmayacağımı fakat dilediğim oyunu oynayabileceğim performansta bi makine olmalı. genelde yazılım üzerine kullansamda arada render almam gerekebiliyor. video montaj prodüksiyon işlerinde beni memnun edecek bir bilgisayar istiyorum.
Maddi durumumun iyi olmaması belimi büküyor ve yakında hayırlı bi iş var nasipse ve kenarda bu hayırlı işim için ayırdığım bi hazırlığımda olmadığı için çok fazla açılmadan ama beni memnun edecek bir cihaza acil ihtiyacım var.
Aklımda AMD var ve sağlam bi soğutma ile sağlıklı performans alacağımı umuyorum.intel daha uzun ömürlü olabilir belki ama hız ve performans lazım bana. aslında iyi bi fiyata güzel bir intel bilgisayarda düşünebilirim. anlattığım kadarıyla elinde satmayı düşündüğü bilgisayarı olan arkadaşların parçalarının marka modelini ve düşündüğü fiyatı bana göndermelerini rica ediyorum.
yalnızca komple kasa değilde kenarda kullanmadığı şöyle amd fx civarı intel 4-6 mb önbellekli eli ayağı düzgün işlemci yada bunlara uygun anakarttır ramdir vs olanlarda tekliflerini gönderebilirler. yalnız acil lazım.