sahin_811 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazıma bu kadar takma yorumlarımı telden yazıyordum ve ne yazıkki telden pc deki kadar kolay yazamıyorum zaten bütün ı ları i olarak yazmamdan anlaman lazımdı ama geri kafalı olduğundan farkedememişsindir neyse iyiki tasarımı kopyalamışım çok zoruna gitmiş bu hoşuma gitti ben iki günlük webci değilim sana kendimi anlatmaya gerk duymuyorum https://www.google.com.tr/search?q=site:mp3delisi.com şurdaki index saysına bakda için açılsın ben günlük 7 - 8 bin hiti senin tasarımlarına yakalamadım kullandığım kodlarla yakaladım o hiti neyse o yandaş arakdaşlarınıda "Ti" ye dahi almıyorum hadi işine bak şimdi
yandaş arkadaşların dediğin kişi "xaqpax" scriptin yazılımcısı.! halen neyin edebiyatını neyin artisliğini yapıyrsun indexmiş hitmiş )))

yazdığım şeylere mazeret bulup şundan b undan dolayı demen zaten senin nekadar düzgün yetenekli biri olduğunu gösteriyor burda beni tanıyan tanıyor scriptin nekadar sattığıda ortada benim ıspat etmem gereken bişey yok.

bukadar yırtınman ve coder olup yazılımcı olup sıfır bir kullanıcı adıyla yer alıyor olman az çok eski üyeliğinin banladığını gösterir buda butip saçmalıklarının ilk olmadığını gösterir. hatta ve hatta seni davet eden kişide banlı kimbilir aynı kişisindir. yahut al birini vur ötekine dedirtir.? daha mı yazıcaksın?