Merhaba,
Haber sektörü piyasasını hepimiz hemen hemen çok iyi biliyoruz. Bir değişiklik yapalım dedim ve haber yazılımı üzerine biraz projeli olucak şekilde full şef link alt yapısına sahip gerçek'den sektöründe en kaliteliler arasına girmese bile en güzeller arasında yer alabilecek şekilde hazırlanan bir haber yazılımından bahsediyorum.
Haber yazılımını tam faaliyete soktugum zaman buna rekabetin ne kadar olacağını ve eleştiri, görüş ve önerilerinde hangi safada olacağını bilemiyorum. Fakat kötü eleştiri alacağımı hiç sanmıyorum çünkü fiyat konusunda gerçek'den çok uygun rakam tutacağım ve destek konusunda ise 10:30'dan 01:30'a kadar destek vereceğimin altını çizmek isterim.
Haber yazılımı demişken konuyu açma sebebimi ifade etmek istiyorum. Şuanda % 85'lik bir kısmı bitti. Sanıyorum ki yarın akşama doğru hepsi bitmiş olucak test aşamasına sokacağım bunu şuanda faal durumda zaten ve problemsiz bir şekilde çalışıyor.
Benim sadece yazarlar bölümü, admin panelindeki bir kaç input alanı kaldığını belirtmek isterim, bunun haricinde ise bir tek test edeceğim sorun olup olmadığına dair ondan sonrasında zaten yüce mevlam kerimdir ki akar su misali herhalde birileri beğenir ve ticaret yaparız.
Şöyle bir not düşmek gerekirse nam-ı değer haber sektöründe öncüler arasında yer alan internethaber benzerliğini korumakta ancak işlevsel olarak biraz farklı ve tamamen bot içerikli olucak şekilde istenildiği zaman renk değişimi yapabileceğiniz ve tamamen admin panelinden yönetilebilir şekilde sunulacaktır.
Satış konusuna gelirsek düşüncem 5 kişi haricinde kimseye vermemek ancak tek bir arkadaşımız çıkıp da ben tek almak istiyorum. Husus ve gerekçe nedir konuşalım detayları der ve anlaşmaya varırsak bu projeyi kendisine'de teslim edebileceğimi de noktalayarak'da eklemek isterim.
Bu konudaki ihtiyaç sahibi olan arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını ve ekstra eklenebilecek şeyleride ifade edebilmesini isterim. Bunların da beni çok memnun edeceğini ve kullanıcıların nelere önem verdiğini ve haber sektöründe hangi elementlerin daha çok göz ile görülür değer'de olduğunu da ögrenmiş olacağız.
Teşekkür ederim.