volkan bey çalışmak isterseniz bizimle bekleriz yok ben çalışmıyorum diyorsanızda siz bilirsiniz çözüm sunucak halim kalmadı sabah 8 de yattım saat 11 pratikhost telefonlarıyla kalktım elimizden geleni yaptık tr leri bitirdik diğerleri taşınıyor burda bir günah keçisi arıyorsunuz bu ne fox nede mddatadır bu durumlara sizleri getirenler forumda 24 saat aktifler konuda yoklar
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:39:44 -->-> Daha önceki mesaj 11:37:43 --
siz hala kayıt olup ticket attığınızı sanmıyorum bu şekilde yaparak sadece mağdur olursunuz Bu mağduriyetide siz yaratıyorsunuz istediğibniz kadar konu açmakta özgürsünüz
üye oldum musdafayldz adlı e-postam ile ticket attım eğer ilginiz var ise ticketime cevaplayınız
@SunucuservisTR; Forumdaki bütün mesajlarınız tartışma çıkarıcı ve alakasız mesajlar.Bu şekilde devam ederseniz süresiz olarak sizi forumdan uzaklaştırmak zorunda kalacağım.Elimizden geldiğince yapıcı olmaya çalışırken forumda attığınız her mesaj report ediliyor.Dikkate alırsınız ya da almazsınız ama ben herkesin önünde bunu belirtmek istedim size.
Ayrıca devir konusuna gelince
@{Üstat}; siz firmanızı devretmeden önce müşterilerinize bununla lakalı bir bilgi verdiniz mi ?
malesef bilgi vermedi devir işlemleri başlatılıp işlemlere devam edildikten sonra bilgilendirme yapıldı.
@{Üstat} ; mddata üyeliğim silinmiştir ? kafanıza göremi üye siliyorsunuz yoksa bu yazdıklarımdan dolayımı ? Evet haksız bir firmayı banlattığım için üyeliğimi sildiyseniz bir firma olamamışsınız.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:33:54 -->-> Daha önceki mesaj 18:30:18 --
bumu sizin siteniz?
paylaşın paylaşın eğer bir kaç tane daha ip varsa paylaşın sonra biz saldırı alıyoruz deyin.