SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsi görüşüm google hatalı bir güncelleme aşamasında ve bunu geri çekecekler onu beklemek yerine kendi ellerimiz ile bunu düzeltmenin basit yolu bu ve birkaç bildiriden geçiyor hocam.

Misal google ye xxx yazınca türkçe siteler ile yabancı siteler karışık bir şekilde çıkmaktadır ; yabancı sitelere girmeden önce de Bu sayfanın çevirisini yap linki çıkıyor düşünsene aramalar google.com.tr üzerinden yapılıyor neden com.tr de aramasında ingilizce site zahmetine girsin veye girelim
'' Google bunun farkına varmak üzere ve geri çekilme olabilir ''
Bence googleın aramalrda ıngılızce sıtelere de yer vermesı gayet mantıklı, bece bır hata degıl, kı ben aramalarımın belkı yarısında o ıngılızceye sıteye gıdıyorum, kı cogusu turkce sıtelerden kullanılsı (tabı aranan kelımeden kelımeye degısır)

Sorumun sebebı su, yanı hakıkaten sızler ıslerın profesyonelısınız; ki ben kişisel olarak penguenden kurtulma konusunda acılan konulara ilk siz uzmanların karsı cıkan mesajlarını gormeyı beklıyorum, googleın bır calısanı bıle deıgerının ne yaptıgını bılemezken, kurtulma yollarını anlatan konualrın arasına sızın gıbı uzmanlar da konu acınca sasırdım acıkcası.

Yanı bılemıyorum, 2-3 tanıtım yazısı ve 50tane dofollow backlınk ıle kurtulmak mumkun olacagını sanmıyorum ki bu unıversıtede bır kolon,kiriş hesabı yapılan konstruksiyon dersinde, kiriş ölçülerinin 3-4-5 ücgenine gore verılıp, bınen yük 100N, aradakı mesafe 5m, momentı bulun: sonuc 5x100: 500Nm, gıbı sonucu bu kadar kolay olabılecek bır sorunun sorulması gıbı gelıyor. Bu ne kadar mantıklı ıse, bu tarz cozumler de ancak bu kadar yararlı olur dıye dusunuyorum. Ama sonucta deneme yapmıssınız, sızde bu denemelerı 5-10 dkda yapmıyorsunuz, uzun ugraslar verıyosunuz ve 5 sıtede olumlu sonuclandıgını gormussunuz ve konu acmıssınız, umuyorum kı hakıkaten herkese faydası olur

Tekrar tesekkurler.