Çarşamba günü öğle saatlerinde verilen avrupa yakası avrupa yakası kargosu günlerdir teslim olmuyor. Abartmıyorum gönderen şube ile alıcı şube arasında 20km var yok. Ayıptır, paramızla rezil oluyoruz. O değil zaten boş vaktimiz yok. Varsa da akşamları-geceleri var. Akşamları ve geceleri de açık değil hafta sonu zaten kapalı. Şimdi p.tesi yada salı günü de bayram dolayısıyla kapalı olursa gerçekten hokkalı bir cümleler kurabilirim.
Normalinde ertesi gün yada cuma günü yani bugün her türlü gelmesi gerekiyor. Ama maalesef bir türlü arada 20km var yok şubeye teslim olmuyor.
Şimdi bazı arkadaşlar çıkıpta 20km var yok neden gidip almıyorsun diye sorular sorarsa cevabını peşin peşin vereyim. Karşı taraf kabul etmedi, ettiği günlerde de iş yerinde oluyorum dolayısıyla maalesef en iyi yöntem bu olduğu kararını verdi.
Bu arada bu şehirden başka şehire 1-2 günde kargo da gittiği oldu ama aynı yakada kargo gelmedi. Çıldırmamak mümkün değil, paramızla rezil olduğumuz işlerimizin aksadığı bir noktadayız. O ürünleri taktırmam gerekiyordu en erken bugün ama maalesef mağdur durumda kaldım böyle.