arkadaşlar buradan bir kaç tane arkadaşla anlaştık, bugün ilk çalışmalarımız başlayacak. sanırım bir hafta on gün sonra ilk geri dönüşlerini buradan sizinle paylaşacaklar. dolayısıyla herkes bu konuda kullandığımız ifadelerin doğru mu yanlış mı olduğunu görmüş olacaktır. ben de buradayım siz de buradasınız. inceleyip olumlu dönüş yaptığım arkadaşlardan bazıları fiyat yüksek buluyor, bazılarının kriterleri uymuyor, bazılarının sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyiyor bazıları bir kaç kişi başlasın olumlu cevaplar yazılmaya başlarsa ben de yaptıracağım diye bekliyor, bazılarıyla da anlaştık. mayıs güncellemesinde kurtardığım 20ye yakın site, bu güncellemede de şu an itibarıyla 6 site geri dönüş yapmıştır. maalesef site ismiyle referans veremem buradan.. iki nedenle veremem 1 bulduğum yöntem ifşa olabilir ve millet bunları yapmaya başlayınca hemen google'dan tedbir gelir, ayrıca kim tecrübe ettiği, emek harcadığı bell bir maliyete katlandığı ve edindiği kazanımı herkesle paylaşmak ister ki? 2. referans verdiğim takdirde 4 aşamalı olarak yaptığım işlemin sadece 1 tanesini yapıp da sitesini uçuran çok kişi olur...
herkes kendi fikrini söyleyebilir tabii ki ama bizim de işimiz bu, yapıyorum oluyor, 2004'ten beri her güncellemede bişeyler öğrendik kendi adımıza, google kendini yeniliyor biz de yeniliyoruz. tavşan kaç tazı tut oynuyoruz. bugüne kadar biz de yüzlerce siteyi filtreye soktuk, yüzlerce siteyi uçurduk, kmini geri getirdik kimini getiremedik ama tecrübe hayatta yenilmiş kazıkların bileşkesi değil mi zaten? tekrar söylüyorum bir çok kişi sitesi ilk sayfadayken bundan çok iyi gelir sağlıyordu ama bir gecede her şey gitti, ben de diyorum ki her şey daha bitmedi, bir kapı açıyorum ve olumlu sonuç aldığımı söylüyorum. itradei benden yüksek olanlara sonuç alınca ödeme yapın diyorum, itradei düşük olanalara yarısı peşin diyorum. burada benim kazancım ne olabilir iş yapmayı bilmiyorsam, söyler misiniz?