Bu link size yardımcı olucaktır:
https://www.r10.net/reseller-hosting/

Alıntıdaki arkadaş mağduriyetini uslübu ile dile getirmiş bu yazılarınıza postlarınıza ilk denk gelişim değil. Diğer konunuzdada denk geldim nerede 10 lira hizmet bunları tercih ediyorsunuz o konudada yazdıydım bir kere daha yazıyorum şikayet bölümünü her daim kullanır konumda kalırsınız.

Yardım konusuna gelince amacım fox teknolojinin yazdıklarına harcıcağı zaman ile sitesi kapalı olan ve gerçekten ekmek teknesi zorda olan kullanıcıların işlemini hızlandırmak.

Sizi sevdiğim veya fabrikalar sahibi olduğumdan değil diğer günahsız insanların işini aksatmaya engel olmanızı önlemek adına böyle bir teklifte bulundum.

Şikayet konunuz yine kalsın ben size pratik hosta ödediğiniz tutarı gönderiyim fox da mddatada bir an önce bu insanların sitesini açsın ki 1 insaın daha ekmek teknesi çöp olmasın.

Uzun oldu ama yazmam gerekliydi

volkans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim faturam yok ? benim resellere ihtiyacım var benim sitelerimin kapalı kalmamaya ihtiyacı var ve ben bunu foxteknolojinin sağlıyacağını düşünmüyorum bu tercih meselesidir eğer çok para ödemek istiyorsanız alıntıdaki arkadaşın faturalarına destek olun konuya yazmakla olup bitmiyor bu iş.