foxteknolojinet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet mantıklı sorular sormuş kendisine teşekkürü bir borc bilirim size şunun garantisini vereyim o zaman foxteknoloji 5 kişinin vede bunların ailelerinin ekmek kapısıdır bu işten başka işlimizde yok yaptığımız yıllardır piyasadayız kapatmak devir etmek gibi bir konu yok allah ömür verdikce burdayız
Kusura bakmayında bunların aynısını pratik hosta, mddatada verdi sonra hepsi fışş diye devir konularını gördük kimin ne olduğunun neyin ne olduğunu artık biliyoruz bu laflara doyduk bir dahaki müşterilerinize saklayın.
SCLSDA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devredildiğimiz kişiyle çalışmak istemiyorum.
Bu sebeple yeni bir reseller satın aldım.
Yeniden masraf ettim ve yeniden sitelerimi taşıma eziyeti çekiyorum.
Ben ve benim gibi birçok kişi maddi ve manevi zarara uğramışsa, bu zarara sebep olanların cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum.
Şahsen bende foxteknolojinet ile çalışmak istemiyorum müşterileriyle arasında sürekli sorun var ben bu sorunu çekmek zorundamıyım ?

MahsumCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hergün kapanan resellerdan kurtulup düzgünce bir yapı sağlamaya çalışan bir vatandaş var onada burdan yüklenebildiğiniz kadar yüklenin.

Bırakın adam işini yapsın siteleriniz daha fazla zarar görmesin bir an önce aktif olsun.Herkesin isteğide bu değilmiydi zaten ?

Yüklenicek birisini arıyosanız sizi bu hale düşüren Pratikhost'a yüklenin sizi bu duruma o getirdi.
hocam evet yüklenicek birisi arıyoruz bundan size ne ? sizinmi siteniz kapalı kaldı ? sizmi faturanızı ödeyemediniz ? sizmi kiranızı ödeyemediniz ? kapalı kalan sitelerle bi ilginiz varmı yok ama bakın bu arkadaş faturaların ödeyememiş ?
Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimde herşey bir kenara lütfen bir kulak verin banada..

Pratikhosttan reseller aldım, pratikhosta geçtiğim sıralarda 3-4 yıllık sitelerim ki, hergün gözüm gibi bakarım bu sitelere ve yavaş yavaş hitlenmeye başlamıştı, bu sırada mddata ya devir oldum, bundan sonra index yemeler, 2-3 gün aralıksız kapalı kalan sitelerim, yarı açılan siteler, 1-2 gün kapalı kalan sitelerim tahmini 10 gün tüm sitelerim kapalı kaldı 24 saatin 20 saati açılmaz 4 saati kasarak açılırken son 2 gündür yeni yeni tüm sorunları aştık ama tüm sitelerimdeki hitler günlük tekil 20-30 lara düştü, ben bu sitelerden elde ettiğim gelirle elektirik, telefon faturamı, çocuklarımın harçlığını çıkarıyordum. Ne oldu son 1-2 aydır hiç bir gelir elde edemedim ve şuan öyle bir zor durumdayım ki anlatılacak gibi değil halim.

Şimdi sizin 10 günde bir devirinize mi yanayım, sitelerimin kapalı kalmasına mı yanayım, devirleriniz yüzünden uğradığım zararımı düşüneyim, yoksa her işimi bırakıp hakkınızda şikayet konusumu açayım, yada sitelerim bu gece taşındımı taşınacakmı acaba taşısada ns leri yönlendirsem diye bekliyorum ve sabah 5 te işe gideceğim. Şu rezilliğimize bakın nereden nerelere geldik. Ne günah işledik biz bu duruma geldik.

Allah için elinizi vicdanınıza koyun ve şöyle bir düşünün. Ne diyeyim hakkım varsa zor karşılarsınız.

Kolay gelsin. Sesimiz çıkmıyor diye kukla değiliz vardır bizimde Allah 'ımız tabiiki.
bu arkadaşın faturasını senmi ödeyeceksin ? mddatamı ödeyecek kim ödeyecek ? gereksiz kişiler konuya yorum atıyor ya bilip bilmeden..