protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam,

LAfi uzatmak istemiyorum, cunku bosuna geriliyorsunuz. Benim fikrim en basindan beri ayni. Iki takimda sike yapti. FB 1 birim sike yaptiysa, TS 3 birim sike yapmistir. 82 puani falan TS normal sartlar altinda ruyasinda bile goremez. Zaten zamaninda size bilimsel yontemlerle anlattim, ama sizin derdiniz baka. Sizin camia 30 seneden beri sampiyon olamadigi icin gergin, her turlu pisliginde bizden ciktigina inanmisiniz zaten, onun icin kafa yormaya gerek yok. Bizde zaten sampiyonluk kupasi cok, verelim birini bu is bitsin. TS hakli oldugu icin degil, gerginlik bitsin diye verelim diyorum. Istiyorsaniz, 2 tane 3 tanede alin, onemli degil. 96da sampiyon olamadiniz, o zaman TSli 1-2 kisi intihar etti, 2 sene once sampiyon olamayacaginiz anlasilinca amcanin biri kalpten gitti. Sizin baskanda arizasporun onde gideni. Illa ortami gerecek, olan yine size olacak, bu gidisle TSli 2-3 kisi bosuna olur. Millet bosuna olmesin, gereksiz yere butun sehir gerilip gerilip durmayin. Yolda FBli gorseniz, asacaksiniz, durum vahim.

Durust olalim. Sonucta su forumu devamli takip eden en fazla 30 kisi vardir. Sizin adalet pesinde degil, kupa pesinde oldugunuzu herkes biliyor, gecelim bu adalet pesindeyiz muhabbetini. Durust olun, kupa bizimdir, almak icin baskanimiz her turlu siyasi cirkefligi yapacak, yapmalidirda deyin olayi temize baglayalim. Yoksa bu adalet muhabbeti cok bayat. Yemez kimse bunu.
hala bilimsel diyorsun ya o kadro ve teknik ekip klup tarihinin efsaneleri arasinda zaten. kabullenemiyorsunuz iste sorun bu fazla uzatmayalim bencede trabzon 3 sike yapti ise ispatlansin dusursunler kume direkt 6 sampiyonlugumuzuda alsinlar valla zerre gocunmayiz

Adalet pesindeyiz diyoruz yasalara kurullara mahkemelere bakarsak gereken yapilmasidir zaten adalet. o yasalar uygulaninca zaten bir sorun kalmayacak. Allah biliyor ya ben fenerbahce dusmus dusmemis avrupaya gitmis gitmemis bu dakikadan sonra pek srun yapmiyorum. ama sen okadar yil beklemissin daha once bu konuda yazanlar gibi onca katakulliyle kaybetmissin ama bu sefer baska valla basini degil bacagini kesseniz olmaz artik

zaten once de dedim ya su sike davasi bi bitse her sey duzene girecek. bakin italyaya hic kivirmadan koskoca juventus kume dustu geri geldi sampiyon oldu devam ediyor aslanlar gibi. bizim ulke bos bu islerde cikar pesinde herkes muhtemelen hukumet secimleri bekliyor kararlari aciklattirmak icin.