protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Insallah su kupayi size verirlerde bu mesele kapanir. Yoksa sizin durum kotu. BU kupayi alamazsanizda omur boyu duzelmez. Altiustu futbol maci. Kasmayin bu kadar, saliverin gitsin. Onemli olan takimin mucadelesi. Bana kalsa gidin alin kupayi, hatta sizi rahatlatacaksa oteki sampiyonluk kupalarinida alin, umrumda degil, yeterki sabah aksam sike muhabbeti yapmayin, fenalik geldi. 2 yildan beri sike muhabbeti okumaktan bayginlik geldi.

altiustu futbol bunun biz en bastan beri soyluyoruz fakat ilk baslrda sizin soylediginizle suan soyledikleriniz ve tarziniz ayni degil. gerci boyle olacaginida tahmin ediyorduk.

adalet pesindeyiz umarim en kisa surede sona erdiriler su davayida herkes kurtulur Turk futboluda tekrar cikisa gecer.

sinyalsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin kirli çamaşırı mutlaka vardır. Mesela eski MHK başkanı olan Bülent Yavuzun bir hakeme "Trabzonu küme düşürme" talimatı verdiğini (talimatın verildiği sene trabzonspor küme düşme tehlikesiyle burun burunaydı) canlı yayında açıklaması bir anda aklıma geldi şimdi. Bu itirafı da Telegol programında o talimatı alan hakem bizzat açıklamıştı. Şimdi ben bununla ilgili konu açsam sende bana karşı bir kirli çamaşır bulup yüzüme vuracaksın. Yani diyeceğim bu tür şeyler bu ülkede çok olur ve zaten geçmişte kalmış bu olaylar gereğide yok şimdi konuşmanın.

o konu yalanlanmisti birinci agizdan hakem tarafindan. sanirim bir samsunspor maciydi.