CoRcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçenki izlenimimden sonra bir izlenim daha yaptım.

bir blogspot site dusunun, 2012 de 2 yazı girilmis. 2013 de ise 1 yazı girilmis.

bir içerik arıyorum ve tesadüftürki bu blogspot sitede o konuyu girmiş ve onca "com, edu.tr domain" dururken bu blogspot site başa çıkıyor.

adamın toplamda 3 yazısı var ve aradığım bi programlama dili ile ilgili bisey de basa cıkıyor.

biz o kadar yazı giriyoruz, bizim yazılarımız indexlenmesine ragmen aramada cıkmıyor.

o aradığım içerikte belki bircok sitenin konusu mevcuttur ama son guncellemeyle kaybolmusa benziyor.

arama sonuclarının 1. sayfasında 3 tane ücretsiz hizmet sitesi mevcut.

.blogspot.com
.wordpress.com

seklinde 3 site var, ve google ın kaliteyi yukselttiğini dusunurken biranda hala bu sonucların cıkması beni sasirtmiyor degil.
programlama kelimesini görünce düşünce belirteyim dedim, ülkemizde edu sitelerin programlama ile ilgili olan kısımları ders özetleri 5-10 satır yada ders programı oluyor .(konuyla en yakından ilgiliyim sitem de o yönde) Sonuç kullanıcı memnuniyeti sıfır, tepede olması beklenemez haliyle. Tabi aramanız nedir onu tam olarak bilemiyorum hangi programlama diliymiş ve cıkan site neymiş diye