volkans denen arkadaşin yazdıkları okursanız uslubu görürsünüz, insanlar sinirleniyorsa, bu durumdan rahatsız olursa gelip bize ticket açarlar telefonla ararlar canlı desteğe yazarlar koşa koşa gelip buraya şikayet açmazlar.
size soruyorum şimdi geldiniz buraya şikayet açtınız ne geçti elinize, moderatorde bize kızdı bizi banladı diyelim.
-devir işlemi iptalmi oldu (yok)
-pratikhost müşterilerine geri ödememi yaptık (yok)
-mddata firması battımı (yok)
.....
sorun çözme yeri, burası değil firmamızın iletişim yollarıdır, sabah şikayet açan sedat arkadaşımız ile telefonda görüştük o bizde anlattı biz ona aramızdaki problemleri çözdük. kardeş olduk çaya sözleştik güle eğlene kapattık telefonu.
bugün bu hostları fox'a devir etmesem başka firmaya devir edecektim değişen ne olacaktı? sizin derdiniz benlemi fox'lamı onu anlamadım ben
Benim hiç bir firmayla sorunum yok..Sadece her bilinçli müşteri gibi hosting şikyetlerini takip ederim..Gözüme bir kaç konu çarpınca artık yazma gereği hissettim..
Lakin benim tek anlamadığım nokta şu..
Sizden yıllık hizmet almak için ücretini ödemiş biri diyelimki foxteknoloji ile çalışmak istemedi ? Bu durumda ne olucak ?
Sonuçta bu kişi zaten foxteknoloji ile çalışmak istese onu tercih edebilirdi, sizde artı bir kaç olumlu birşeyler görmüş sizi tercih etmiş diyelim...
Ve en önemlisi foxteknolojininde devir etmiyeceğinin garantisini bunca kişiye veriyormusunuz ?
Zaten
@Defineci nickli üyemiz bir nevi bir çok kişinin yaşadığı sorunları güzel bir şekilde açıklamış..Bize söz bırakmamış diyebilirim..
Umarım bundan sonra bir çok arkadaş daha fazla mağdur olmaz ve sorunsuz, kaliteli bir hizmet alırlar..
Amacımda kesinlikle kimsenin ticari itibarına dem vurmak değil, aksine bir çok kişinin yaşadığı sorunları dile getirip elimden geldiğince destek vermekti..
Bu saatten sonra zaten, her iki tarafada hayırlı olsun demekten başka birşey kalmıyor bize