Konuyu report ederek gerekli açıklamayı yaptım eğer biraz iyi niyet var ise gereken yapılır zaten.
@foxteknolojinet ; her han gibi bir siteye üye olup , ticket açmıyacağımı herkesin içinde defalarca söyledim ve tekrarlıyorum madem siz devraldınız sitemden siz sorumlusunuz kapalı kalır ise bu konunun aynısı sizin adınızada açılır memnun kalmassınız.
Volkan bey bu kadar uzatacak ne var ortada ortamı neden böyle geriyorsunuz gercekten anlamakta zorluk çekiyorum mddata sunucuları kapanacak sizde bize ticket atmayacak üye olmayacaksınız ne olacak bu sefer mağdurum diyeceksiniz hayır değilsiniz sistem belli üye olun ticket yollayın işleme alallım 100lerce ticket geldi hepsi cevaplandı yönlendirmeleri yaptılar kullanmaya başladılar bu şekilde kendinizden başkasına zarar veremessiniz sizin adınıza kesinlik üyelik acıp ticket atacak biz değil sizsiniz konuya bizi dahil ederek bir yere varamayacağınızı anlarsanız sevinirim Dün geceden bu yana taşımalarla uğraşıyoruz bizide anlayın lütfen konu gereksiz yere uzadı gitti kimsenin bir mağduriyeti sitesinde kesinti vs yok neden bu kadar zora koşuyorsunuz bunuda malesef anlamıyorum çözüm yerine soruna hayır diyoruz BU arada cuma gecesi firma olarak bayram tatili nedeniyle kapalıyız destek taleplerinde gecikmeler olabilir acil konularda 05079270618 yada 05549252255 den ulaşmanız gerekmektedir