volkans denen arkadaşin yazdıkları okursanız uslubu görürsünüz, insanlar sinirleniyorsa, bu durumdan rahatsız olursa gelip bize ticket açarlar telefonla ararlar canlı desteğe yazarlar koşa koşa gelip buraya şikayet açmazlar.
size soruyorum şimdi geldiniz buraya şikayet açtınız ne geçti elinize, moderatorde bize kızdı bizi banladı diyelim.
-devir işlemi iptalmi oldu (yok)
-pratikhost müşterilerine geri ödememi yaptık (yok)
-mddata firması battımı (yok)
.....
sorun çözme yeri, burası değil firmamızın iletişim yollarıdır, sabah şikayet açan sedat arkadaşımız ile telefonda görüştük o bizde anlattı biz ona aramızdaki problemleri çözdük. kardeş olduk çaya sözleştik güle eğlene kapattık telefonu.
bugün bu hostları fox'a devir etmesem başka firmaya devir edecektim değişen ne olacaktı? sizin derdiniz benlemi fox'lamı onu anlamadım ben
Daha bugünki konuda millet küfür etti diye veryansın ediyordunuz ama velakin şimdi takındığınız üsluba bakın..Siz kimseye böyle konuşamazsınız, çocuk yok karşınızda...
Milletin sinirlenmesinin gayet doğal olduğunun ya farkında değilsiniz yada işinize gelmediğinden öyle algılamak istemiyorsunuz..
Bu kadar insan size zaten habersızce bir anda devir oldu, onca sorun uğraştılar şimdi 1 ay sonra tekrar devir oluyorlar..Harbiden ne bekliyorsunuz şaşırıyorum, hayda foxteknolojiye devir etmişsiniz teşekkür ederiz tarzında filan yorumlar mı ?
Zaten şu sıralar belliki bazı firmalar arasında gruplaşma var, biri sadece firmaların işine gelen ve müşteriyi hiçe sayan birşey yazsın hemen beğenir olmuş..
Siz her kafanız estiğinde milleti ordan oraya sürükleyip devir edemezsiniz..
Belki insanlar foxteknolojiden hizmet almak istemiyor ?
Benim zaten bu devir işlerine aklım yatmıyor, ben zaten tercih edecek olsam gider b firmasını tercih ederim ama birşey varki a yı tercih etmişim ama oda ne, gidip bunlar b firmasına bizi devir etmişler..
Kimseye kızma hakkınızın olduğunu düşünmüyorum ve özelliklede pratikhost müşterilerine...
Ben zamanında volkans kardeşime güzel bir tavsiye vermiştim keşke dinleseydi, eminim şu an sinir stres yaşamak yerine, sıcak bir çay koyup yudumluyor olurdu...