ya siz okumuyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz, burda ahmet, mehmet, hüseyin yok burda bünyemizde bulunan 3000 küsür linux hosting sitesinin devri söz konusu, konuyu almış götürmüşsünüz pratik hostta, pratik host kavgası edecek halimiz yok burda kimseyle sorusu olan arkadaş ticket açıp bilgi alabilir. biz toplantıda pratik host müşterilerini konuşmadık hosting satışını bırakmayı kararlaştırdık. konuyu başka yerlere çekmeyelim. benim gibi adam nerde bulacaksınız devir ettik die sallamadık kimseyi fox teknolojiye bire bir yardım ettim taşımada, şimdi fox'un whmcs de paket oluşturuyorum sizin için sorunsuz geçiş yapabilmeniz adına, ne pratikhostmuş kardeşim şu pratik host yüzünden 8 senedir 1 tane şikayeti olmayan firmanın son 1 ayda 5 şikayet birden açıldı şu forumdan 7 firma devir aldım hiç birinde gürültü olmadı.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:04:27 -->-> Daha önceki mesaj 22:02:43 --
ben ÖDEDİM ÜCRET BEN ÖDEDİM pratikhost bana 500 tl ye mal oldu ver ozaman 500 tl boşa konuşup durma, ne biliyorsunda konuşuyorsun. Kim ne yaparsa yapsın avukata verdim bu başlığı o takip edecek, pratik hostla aramızda devir sözleşmesi var firma adını karalamaya yönelik tüm hareketleri bu sefer göz ardı etmeyeceğim herkesin bilgisine.
Daha bugünki konuda millet küfür etti diye veryansın ediyordunuz ama velakin şimdi takındığınız üsluba bakın..Siz kimseye böyle konuşamazsınız, çocuk yok karşınızda...
Milletin sinirlenmesinin gayet doğal olduğunun ya farkında değilsiniz yada işinize gelmediğinden öyle algılamak istemiyorsunuz..
Bu kadar insan size zaten habersızce bir anda devir oldu, onca sorun uğraştılar şimdi 1 ay sonra tekrar devir oluyorlar..Harbiden ne bekliyorsunuz şaşırıyorum, hayda foxteknolojiye devir etmişsiniz teşekkür ederiz tarzında filan yorumlar mı ?
Zaten şu sıralar belliki bazı firmalar arasında gruplaşma var, biri sadece firmaların işine gelen ve müşteriyi hiçe sayan birşey yazsın hemen beğenir olmuş..
Siz her kafanız estiğinde milleti ordan oraya sürükleyip devir edemezsiniz..
Belki insanlar foxteknolojiden hizmet almak istemiyor ?
Benim zaten bu devir işlerine aklım yatmıyor, ben zaten tercih edecek olsam gider b firmasını tercih ederim ama birşey varki a firmasını tercih etmişim ama oda ne, gidip bunlar b firmasına bizi devir etmişler..
Kimseye kızma hakkınızın olduğunu düşünmüyorum ve özelliklede pratikhost müşterilerine...
Ben zamanında volkans kardeşime güzel bir tavsiye vermiştim keşke dinleseydi, eminim şu an sinir stres yaşamak yerine, sıcak bir çay koyup yudumluyor olurdu...