noldu şimdi pratik hostu devir alırken ortalığı yıkıyordun, yok öle yok böle şikayet konuları açmıştın boydan boya şimdide bende mi barınmak istiyorsun?
merak etme siz daha klavye tuşuna basmayi bilmezken ben bu sektördeydim. sene 2000 de 1000 küsür turizm makalesi olan sitemi hostcunun biri silmişti elimde tek yedeği yoktu, bende kimse sıkıntı çekmesin die devir ettik boşver demiyorum şuan hem mddata'da hemde fox'da ticket cevaplıyorum. yedek yüklüyorum.
BEN BAŞKA BİR FİRMAYA GEÇMEK İSTİYORMUYUM ?_ SORDUNUZMU GİZLİLİKTEN BAHSEDİYORSUNUZ ANCAK BENİM SİTEMİN BİLGİLERİNİ BAŞKA BİR FİRMAYA VERİYORSUNUZ NASIL GİZLİLİK BEN SİZİN FİRMANIZDA BARINMAK İSTİYORUM ? FOX TEKNOLOJİ DE O FİRMAYA O FİRMADA BU FİRMAYA BU FİRMA ŞU FİRMAYA DEVREDECEK OYUNMU OYNUYORUZ O RESELLER , HOSTİNG LERDEN BİRİ SİZİN SİTENİZ OLSA KIYAMETİ KOPARIRSINIZ BİZİM SİTEMİZ ÖNEMSİZ OLUNCA LAF EDEMİYORUZ..
Ben sürekli bir firmadan başka bir firmaya ticket atamam madem çok biliyorsunuz bari bizim üyeliklerimizide adama verin müşterilerinizi uğraştırmayın bari 1kere iyilik yapın ben şahsen ticket atmıyacağımı bildiriyorum.
------------------------------------- Şunu Diyebilirsiniz ----------------------------
Neden bu üyeler bu kadar korkuyor ? daha öndeceden mddata devir işlemlerinde hitmizin %90 düşmüştü ve sitemiz kaç gün kapalı kalmıştı ve 3 gün sitemiz geri gitmişti o sunucu kapandı bu sunucu kapandı diyerek 1 ay resmen site kapalı kaldı sizde yaşasaydınız anlardınız.
@Moderator ; Lütfen ilgilenirmisiniz ..