Fazla yazmayacağım, övgüler yazan kişilerden biri benim. Üstlerde bir yorumda nerde onlar demişsiniz ya. Burdayım. Her lafa verilecek cevabımda var. Şimdi olsa şimdide överim MDDATA'yı. Üstüne basa basa söylüyorum bunu. 3 dilde daha yazarım isterseniz. Devir etmesi umrumda değil. Ben çoğu "mükemmel(!)" firmalarınızdan alamadığım desteği aldım bu adamlardan. Hala bir problemim yok kendileri ile. Devir edersede kendi kararlarıdır. Devir alan firma kriterlerime uymaz ise hizmet için teşekkür eder, yedeklerimi alır, ayrılır yoluma devam ederim.
İnanın insanlar keyiflerinden firma devretmez. Fakat an gelir birşey olur, o an karşınıza daha cazip bir fırsat çıkar ve devretmek zorunda kalırsınız. Bunu yakın zamanda yaşayanlardan biriyim ben. Beceremediğimden devretmedim sebeplerini üstü kapalı olarak yazdım bu forumda. MDDATA'nın keyfinden devir ettiğini düşünmüyorum, ellerinden geleni yapıyorlar müşteri memnuniyeti için. Ama sonuçta hepimiz insanız. En ufak kesintide yaygara koparan adamlar var, sponsor host alıp o siteden bir link vererek firmayı komple aldığını düşünen var. Site önemli olsa sponsorda ne işin var? O sitedeki bir linkin değeri ne kadar olabilirki? Belli noktadan sonra tükeniyor insanlar. Mağdur edilmekmi daha iyi devir edilmekmi? Bırakıp kaçtılarmı sizi? Yoksa bilgi verdilermi? Yazın bir kağıda bunları oturun düşünün. Ha unutmadan siz pratikhostta ucuza kaçmasaydınız bugün MDDATA ile tanışmamış olacaktınız değilmi? Devir kendi kararlarıdır. Beğenirseniz devam edersiniz, beğenmezseniz kimse sizi zorlamıyor değilmi? Ben firmaların kararlarına saygı duyulmasından yanayım. O an o ofiste ne yaşandığını bilmeden yorum yapmak yanlış olur. Dediğim gibi kimse keyfinden devir yapmaz.
Tekrar yazıyorum devir edilsede umrumda değil. Ben bu adamlardan aldığım hizmetten memnunum. Aldıkları parayı sonuna kadar hakediyorlar. Gelip biri gene firma önerisi istese gene önereceğim firmalardandır MDDATA.
Not: Kimse bana promosyon filan vermedi bu yorum için. Kimsede zorlamadı. Müşterileriyim ve çalışabildiğim sürecede kendileri ile çalışacağım. Şahsi fikirlerimdir.