ya siz okumuyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz, burda ahmet, mehmet, hüseyin yok burda bünyemizde bulunan 3000 küsür linux hosting sitesinin devri söz konusu, konuyu almış götürmüşsünüz pratik hostta, pratik host kavgası edecek halimiz yok burda kimseyle sorusu olan arkadaş ticket açıp bilgi alabilir. biz toplantıda pratik host müşterilerini konuşmadık hosting satışını bırakmayı kararlaştırdık. konuyu başka yerlere çekmeyelim. benim gibi adam nerde bulacaksınız devir ettik die sallamadık kimseyi fox teknolojiye bire bir yardım ettim taşımada, şimdi fox'un whmcs de paket oluşturuyorum sizin için sorunsuz geçiş yapabilmeniz adına, ne pratikhostmuş kardeşim şu pratik host yüzünden
8 senedir 1 tane şikayeti olmayan firmanın son 1 ayda 5 şikayet birden açıldı şu forumdan 7 firma devir aldım hiç birinde gürültü olmadı.
Firmamiz pratik host musterilerini ucret odeyerek almistir. Bugun toplantida alinan bir karar ile Linux host satislarini birakip sunucu satislarina yogunlascagimizdan dolayi pratik host musterileri ve diger 3000 kusur linux host müşterisi hic bir ucret talep edilmeden fox teknolojiye devir edilmiştir. Konu ile ilgili sorularinizi ticket acarak bilgi alabilirsiniz
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:04:27 -->-> Daha önceki mesaj 22:02:43 --
ben ÖDEDİM ÜCRET BEN ÖDEDİM pratikhost bana 500 tl ye mal oldu ver ozaman 500 tl boşa konuşup durma, ne biliyorsunda konuşuyorsun. Kim ne yaparsa yapsın avukata verdim bu başlığı o takip edecek, pratik hostla aramızda devir sözleşmesi var firma adını karalamaya yönelik tüm hareketleri bu sefer göz ardı etmeyeceğim herkesin bilgisine.
Burada Ben Kimsenin Nazıyla , Ahıyla Uğraşamam Pratik Host 0 Kalitesiyle R10 Damga Vurdu Ustat nickli üyelik gelip ücretsiz hizmet vereceğini söyledi ve ücretsiz olarak aldığını belirtti şimdide mddata adlı üye pratik hostan ücret almış şimdide 1 ay olmadan foxteknolojiye sattı sakın ücretsiz mücretsiz demeyin bu yalanları daha önce yedik artık yemeyiz doyduk ..
MDDATA KURUMSAL FİRMAMI ? KURUMSAL NEDİR BİLİRMİSİN ?
" devir edilmiştir." sen benim bilgilerimi nasıl bir başka firmaya izinsiz bir şekilde devir edersin izin aldınmıda devir ediyorsun bumu senin kurumsal firmalığın .
Şunu söylüyorum HOSTBUL.NET sitesinde büyük ihtimalle konunuz var gerekli yorumumu yapıp - yönde yorumumu yapacağım ve r10 da sizlere - trader atıp gerekli konunuza gerekli baltalamayı yapacağımdan emin olabilirsiniz.