Rebelfa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendinde diyorsun bak günü yaşamak diye ama olmuyor işte .. Bende aynı durumdaydım seninle Ankarada yaşıyorum tabiri caizse kum gibi hatun ortamı . Birde altımda araba var benim maddi durumda yerinde allaha şükür gerçekten zorla kaşınanlar oluyor o derece diyim Ama şu son 5 aydır bunlar hiç umrumda değil .. İlk 2 ay mutluydum aşırı derece beraberken yani ama işte sebepsiz denebilecek kadar ufak bir sebepten ayrıldık üniversitede aynı sınıftayız sürekli göz göze gelmeler oluyor şuan 1 haftadır görüşüyoruz dün derse girmedik gezdik felan döküldük birbirimize gerçekten sevdik o yüzdende kopamıyoruz .. Bende dolmuşum baya bunu anladım Umarım mutlu olursun üstteki biriside kavga edersen mesaj atma felan demiş kesinlikle katılmıyorum zaten hayat kısa geçireceğin 3-5 gün neden heba olsun özür dilemekte bir erdemdir.. Birde şu var ne kadar sık görüşüyorsun. Kimisi der aşk mesafelere takılmaz diye külli yalan ...
Hocam haftada 2 kere falan görüşüyoruz 1 saat falan mesafe var aramızda. 3 gün de oluyor bazen. Zaten daha 2-3 haftalık ilişkimiz var. Ben sürekli görmek istiyorum ama bıktırmak da istemiyorum açıkçası iyi bu sıklık şuan için bence.

@Teknohaberci

Ablacım ben de biliyorum olmayacağını ama bir nebze de olsa frenleyebilmeli insan kendisini her şeyimi ona adarsam ilerde ayrılınca çok acı çekerim çok seviyorum ama kendimi de kaptırmamam şart.