wp mobilya sitesi hazırlatılacaktır. Bir arkadaşımın mobilya sitesi için profesyonel wp site işi
yapılacak işler:
prof görünümlü bir wp tema ayarlanacak,
esnek genişlik özellikli (her tarayıcıda tam ekran görünen, mobil uyumlu), google page speed puanı yüksek (%95 gibi) wordpress teması yaptırılacaktır. tema mobilya sitesi için kullanılacak olup manşet kısmı olmalı ve manşette görünecek konu admin panelden ayarlanabilmelidir.
profesyonel bir logo
elimizdeki fotoğraflar (200 civarında) siteye yüklenecek ve her resim 1 konu şeklinde açılacak (resimler size mail olarak gönderilecektir. Bu resimlerin oldugu bir de broşür var gerekirse bu broşür de gönderilebilir)
Konu başlığı resimle aynı olacak. her konuya 4 adet etiket yazılacak. (etiketin kalıbını biz vereceğiz)
bir adet skype hesabı açılıp siteden skype ile iletişim ve diğer iletişim yolları telefon no, mail adresi, normal adres ve mesaj gönderme sayfası ayarlanacak
resim boyutları sebebi ile google page speed analizinde görünen resim hatalarını bertaraf edecek şekilde resimler sitede göründüğü boyutta yüklenecektir.
Kısaca bir prof sitede olması gereken başkaca ne varsa ayarlanacak. (şu an aklıma gelmiyor, acilen yazıyorum çıkacağım. sizin önerileriniz de dikkate alınacaktır. maksat kaliteli bir işin çıkmasıdır.)
Yapabilecek arkadaşların konuya cevap yazarak bana ulaşmasını rica ediyorum.
konuya yazacağınız mesajlara geridönüş yapılacaktır