Hocam 20 yaşındayım ben de. Daha önce böyle bağlanmamıştım kimseye. Zaten rahat bir insanım genel itibariyle, kızı da o şekilde rahat davranarak tavladım. Hatta bir ara sildim engelledim her yerden bir yanlış yaptı bana ondan sonra 4-5 gün mesaj attı sürekli cevap almadığı halde beni sevdiğinden eminim yani ama tek sıkıntım diyorum zamanla benden soğur mu acaba duygularım tam yoğunlaştığı zaman, aynı şey onun için de geçerli aslında ben de ondan vazgeçer miyim bilmiyorum ilerde ama şuan çok seviyorum çok istiyorum.
Geleceği düşünmek yerine günü yaşamak lazım. Çok büyük umutlar bağlamadan, ama severek de. Ortasını tutturmak şart. Kendi konuma kendim cevap vermiş gibi oldum ama sanırım böyle. Ama onu düşünmeden de edemiyorum, düşündükçe de daha çok seviyorum nasıl engellerim bu durumu bağlanmadan sevmek istiyorum.
Kendinde diyorsun bak günü yaşamak diye ama olmuyor işte .. Bende aynı durumdaydım seninle Ankarada yaşıyorum tabiri caizse kum gibi hatun ortamı . Birde altımda araba var benim maddi durumda yerinde allaha şükür gerçekten zorla kaşınanlar oluyor o derece diyim

Ama şu son 5 aydır bunlar hiç umrumda değil .. İlk 2 ay mutluydum aşırı derece beraberken yani ama işte sebepsiz denebilecek kadar ufak bir sebepten ayrıldık üniversitede aynı sınıftayız sürekli göz göze gelmeler oluyor şuan 1 haftadır görüşüyoruz dün derse girmedik gezdik felan döküldük birbirimize gerçekten sevdik o yüzdende kopamıyoruz .. Bende dolmuşum baya bunu anladım

Umarım mutlu olursun üstteki biriside kavga edersen mesaj atma felan demiş kesinlikle katılmıyorum zaten hayat kısa geçireceğin 3-5 gün neden heba olsun özür dilemekte bir erdemdir.. Birde şu var ne kadar sık görüşüyorsun. Kimisi der aşk mesafelere takılmaz diye külli yalan ...