hmm hocam resmen bu google penguen yüzünden penguenlere düşman oldum ya

%85 hit düşüşü yaşadığımız sitemiz bile var
benim hala spamda olup da her gecen gun yukselen sitem var dogal olmayan baglantılar dan site ceza yedi ama ne hikmetse her geçen gun hiti artıyor bunun sebebini de o siteye verdigim özene baglıyorum tek bir kopya içerik yok full özgün
Google emin olun herşeyi biliyor burada bas bas bagırıolar 180 kelimelik 250 kelimelik makaleler işe yarıyor evet yarıyordu ama son güncelleme ile artık yaramıyor çunku amcamız artık makale satışlarından haberdar yani sırf özgünlük olsun diye alınan makaleden bir hayır beklemeyin bir de isyan edip duruyoruz sıralamalara youtube facebook vs geliyor diye bunları yücelten de bizleriz, yükleme kardeşim facebook kullanma youtube a video yukleme sıralamalara bakıyorum youtube dan para kazanıcam diye yüklenen video nun hattı hesabı yok sonrada sıralamalar allak bullak diyoruz he diyecen ki bunlar da kopya ve çöp içerikle dolu işte Google diyor ya 200 farklı sinyalden yola çıkıyoruz diye burada da hit devreye giriyor, Youtube, Facebook vs vs sen bunları istedigin kadar çöp yap her geçen gun daha da buyuk cunku abonesi var hiti var.