hosting sahiibim şöyle yazışmam oldu:
Alıntı
zafer topuz || Müşteri
benim resel neden askıya alındı neden cevap vermiyorsunuz
Cemil Arslan || Yetkili
Zafer bey
daha önceki bildirimde sizi uyarmama rağmen siz birde üstüne daha fazla kaynak tükatimine çıktınız
devamında birde spam mail gönderimi yaptınız buna nasıl izin vermemizi bekliyorsunuz
hepsini geçtim sanki çok normal birşey yapıyormuş gibi sadece spam için ayrıca bir hesap açmışsınız
konuyu düzeltmediğiniz sürece hesabınızı açmam imkansız
iyi çalışmalar dilerim
zafer topuz || Müşteri
Spam icin nasil ayri bi hesap acmisim bilmiyorum. Site nasil spam yapiyor onuda bilmiyorum. Bunu nasil engelleyecegimi de bilmiyorum. nasil engelleyecegiz bu spamlari. Yardim etmeyeceksenizde yedeklerimi verin reselimi tasiyacagim
Cemil Arslan || Yetkili
Zafer bey
Hesabınızı aktif ettim şuan
Sunucuda başında spam.alanadınız olan iki hesap açılmış ve sürekli risale ve benzeri spam mail gönderiliyordu
Bir gecede 7500 mail gönderimi yapılmaya çalışıldı
eğer işlem normal hesabınız üzerinde yapılsaydı sayfanıza sızılmışta haberiniz olmadan alakasız mailler gönderiliyordu diyebilirdim
ancak gönderilen mail içerikleride açılan hesaplarda sizden habersiz yapılamayacak işlemler
ben sayfanızın içeriği adına bir çok benzeri konuya göz yummuştum ancak artık malesef iyi niyetimizin anlaşılmadığını görüyorum ve sizide memnun edemiyoruz
taşınmanız en iyisi olacaktır
iyi çalışmalar dilerim
zafer topuz || Müşteri
Vallahi haberim yok spamdan anlamiyorumda zaten. O zaman benim reselimin mail gonderrme özelliğini kaldirin o zaman spam belasindan kurtuluruz? Varsa başka bi yol soyleyin. Spamdan falan haberim yok. O kadarda ilgilenemiyorum zaten.
Cemil Arslan || Yetkili
Şuan bir sorun görülmüyor sorun olduğunda bakalım
iyi çalışmalar dilerim
Cemil Arslan || Yetkili
Zafer bey
Yedeklerinizi bu gece almanız gerekiyor size artık hizmet veremiyoruz
Şuan tekrar aynı sorun yaşandı ve katlanarak ilerliyor şuan sistemde 171000 mail gönderimi kuyrukta bekliyor risalevideo.net alan adın dan görülüyor
detayına inemiyoruz aşırı adet nedeni ile muhtemelen diğer alan adınızdan da gönderim yapılıyordur
Ayrıca gönderim normal mail sistemimiz üzerinden yapılmıyor sayfanız içinden ayrıca bir uygulama üzerinden işlem yapılıyor
iyi çalışmalar dilerim
zafer topuz || Müşteri
yedek alamıyorum panele giremiyorum. şöyle bi hatayla karşılaşıyorum:
Sorry for the inconvenience!
The filesystem mounted at / on this server is running out of disk space. cPanel operations have been temporarily suspended to prevent something bad from happening. Please ask your system admin to remove any files not in use on that partition.
lütfen yedek alır mısınız
islamiforumun yedeğini alın lütfen ondan sonra hesabı kapatın
1 saat sonra tekrar denermisiniz düzeltilmiş olacak panel sorunu
iyi çalışmalar dilerim