Başlık biraz olsun derdimi anlatıyordur umarım.
Sitem yaklaşık 4 senelik bir blog. Teknoloji konularında yazıyorum. Sitemi az çok blog camiasında tanırlar.
Sitemi açtığım ilk günden bu yana içerikleri özgün yazılmıştır. Yazılanlarda hiç bir kopyala yapıştır yoktur. Ayrıca özgün konular da işlenmiştir.
Önceleri dedim çok içerik eklemiyoruz o zaman artıralım diyerekten arkadaşlarla günlük 2-3 adet yazı ekledik yine aynı 1K hit.
Sonra dedim belki günü birilik konular olduğundandır diyerek her zaman aranabilecek konuları işledik ama çok fark etmedi.
Şimdi yine günlük 4 adet yazıya kadar yazı ekleniyor ama hit 1K civarı.
Yani örn: tumblr tema kelimsinde ilk sayfada yaklaşık 4-5 ay kaldım sonra kayboldum ama hitim düşmedi.
Yani aranan kelimeler hep değişti lider olduğum kelimelerde geriledim ama başka kelimelerden bu sefer gelenler oldu.
Sitem PR4 ve alexa 80K. Bir çok seo analiz sitelerinde güzel puanlar alan site ama işte bir de hit olsa
Acaba buna neden olan nedir? Farkında olmadna ceza mı aldım yoksa sen bu kadar büyü fazlasına gerek yok diyerek bana hit yollamıyor mu?
Çünkü emek verdiğim bir blog ve insan ister istemez hit görmek istiyor. Bu hit bana kazanç sağlamaz kategori olarak ama ziyaretçi blog için çok önemlidir.
Yeni açılan bloglar (yaklaşık 6 aylık-1senelik) blog neredeyse konu olarak benimle aynı ama 3k-4k hiti var.
Sizce aa dostlar arkadaşlar seo mu optimizasyon mu o konularda uzman kişiler derdime çare olacak var mı?
Benim gibi elbet vardır bahtsız bedeviler bir kafa kafaya versek yardımcı olsak.
Çok laf ettim kusura bakmayın. Sitemi incelemek isteyen varsa
aorhan.com bakkalın sağındaki site
Saygılarımla...