Bu kısımları harfiyen uyguladım helki mesaj kısmını.. Geçen gün servisteyiz dediki "birşey söyleyecektin neydi söyle"dedi dedimki "Burda olmaz olamaz çünkü burda söylenecek birşey değil" dedim. Şimdi söyleyeceksind edi olamz söyleyemem deidm dinlemem başka zaman dedi dinlersin dedim dinleyecğeini ikimizde biliyorduk beni söyletmek için blöfdü yaptığı..
Hatta bugun yani öğlen saatlerinde serviste yine konuştuk ben sana dinlemem demiştim dedi bende döndüm dayanamaıdm dedim ki bazı şeyler vardır heryerde söylenmez söylenmemesi gerekir çünkü önemlidir.
Kız çoktan anladı zaten daha öcneden de çok mesaj verdik hocam fazlasıyla....
Bir gün hışımla girdim sınıfa sanki adama dövecez giriş o giriş ama öyle bir giridm ki ssınıf 40 kişi 40kıda bakıyo noldu acaba diye kıza şaşkuına çoktan döndü anladı siinirlendiğimi moralimin bozulduğunu o akdar kafam atmışki kafamı bilgisayarın moniter ve kalvyesinden hiç ayırmıyorum birisi dokunsa en ufak bir şekilde kızmış erkekmiş ağız burun dalacam dayak yesemde atsam da...
Hafifte bir popülerliğim var üniversitede yazılım bilgimden dolayı. herkes olmasada gittiğim yerde 3-5 kişi gösterir parmakla abartılacak derecede popülerliğim yok. Kimsede umrumda dğeil sınıfta kızlar erkekler gülüşmeler kahkalar alıp götürüyor birbirini hiç umrumda değil onlar. Ben sadece işime bakarım çekingen, utangaç fakat yeri gelidğinde özgüveni çok yüksek yeri geldiğindede çok düşük biri olabiliyorum.
Çok Güzel demişsin Otur bi cafede konusş .masrafları ben karşılarım kardeşim BENİM