Okudum tamamını.
Öncelikle yapman gereken şey hemen kıza açılmak değil onu söyliyeyim de. Önce kıza gülüşmeler, bakışmalar harici mesajlar vermen gerek. Mesela kız "arkadaşlarla buluşacağım, dışarı çıkıyoruum

" gibi bir mesaj yazdı. Sen de diyeceksin ki "hadi ya acayip sıkıldım şimdi, kıskandım seni bakk

" tarzı ufak çaplı mesaj verecek nitelikte cevaplar vermen lazım. Bu konuyla sınırlı değil, buna benzer örnekler çoğaltılabilir.
Ondan sonra, kızla vakit geçirmek istediğini belirten mesajlar at. Mesela "sinemaya gitmeyi düşünüyorum ama gidecek film bulamadım, bulamayınca da gitmekten sıkıldım. yardım eder misin?

" tarzı bir şey olabilir. Tabi ben bu dediklerimi tüm kızlar için yazdım. Kızın türüne göre yazacağım mesaj değişir.

Nabza göre şerbet derler ya hani, ondan.
Kıza açılırkenki noktaya gelirsek. Öyle pat diye söylememek lazım. Yukarıdaki adımları 3-5 kez çeşitli örneklerle uyguladıktan sonra sanki kıza bir derdin varmış gibi birazcık somurtacaksın. Soğuk davranıcaksın ki kızın sana ne kadar ilgi göstereceğini bilesin. Baktın ilgileniyor, "neyin var yaa söylesene, seni böyle görmek istemiyorum" tarzında cevaplar veriyorsa artık kıvama gelmiştir. Saçma bir neden uydurup ailevi vs. sallayacaksın. O biraz teselli edecek, sen de sağol ya iyi ki varsın tarzı şeyler söyleyeceksin.
Artık bu aşamadan sonra da kıza açılacaksın. Orası senin yaratıcılığına kalıyor
Kızın içine senin ona ilgi duyduğun hissini aşılamadan açılırsan reddedilirsin. Baştan söyliyeyim