Gokhanduman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel olur lakin içerik biraz farklı olmalı hocam yanlış anlamayın aldığım tüm e-book'larda tbm nasıl yükseltilir gibi abüsrt konular var lakin hiç bir şekilde hiç birşeyin gerçek manasıyla açıklaması yok. Spyfu'nun yararlarının vede adwords ağırlıklı niche olaylarından bahseden yok. Youtubede sadece insanlar 4 sektörden bahsediyor fakat onlarca sektör var bence bu sektörleri genişleterek vede sağlam bir şekilde mantıklı olarak yürütülürse çok şey kazanılabilir vede kazandırabilirsiniz.

En çok şu konuya değinin hocam benim tarafımca benim + buldugum olay spyfu olayı benim tbm 0.03 0.02 'lerde gezerken şimdi ki şuan kullandığım sistemle 0.81 ile 0.25 arasında geziyor yani extra bir şey ise gördügüm tüm e-booklarda hep ingilizce ağırlıklı fakat şuan en çok para kazandıran diller ise Almanca , Fransızca vede İspanyolca , Flemenkçe bunlarıda belirtmeniz şık bir farklılık olacaktır.

Sektörel kısıtlama değilde sektörel genişletme açısındanda güzel betimleme yaparsanız herşey rayında gider diye düşünüyorum.

İyi forumlar.
Ya hocam sana zahmet bu spyfu nedir nasıl yapılır sen bize ögrette tbm lerimiz bizimde yükselsin